Džoni Dep i Amber Herd: Kraj najpraćenijeg suđenja

Završeno je suđenje po tužbi između bivših supružnika poznatog američkog glumca Džonija Depa i manekenke Amber Herd.

Džoni Dep je dobio presudu dok je Amber u obavezi da uplati odštetu zbog oštećenog ugleda. Tužba je bila podneta zbog njenog članka u Vašington postu gde je optužila svoj bivšeg supruga, ne da je tačno navela njegovo ime već da je navela da je ona, pravi primer zlostavljane osobe. Ona je uzvratila tužbu zbog navoda advokata Džonija Depa o njenom zlostavljanju.

Suđenje je bilo dostupno za praćenje od strane javnosti. Prethodnih dana strimovi su bili u skoro svim medijima, dok društvene mreže nisu prestajale da prenose apdejt dešavanja u sudnici. Korisnici Tiktok-a su pogotovo rekreirali izjave svih svedoka i stranki u postupku. Od poznatih ličnosti u ovom slučaju svedočila je poznata manekenka Kejt Mos i holivudski glumac Džejson Momoa.

Posebna pažnja je bila usmerena na jednu od advokatica Kamilu Vaskez. Javnost je posebno ispratila njena izlaganja kao i odnos sa samim glumcem. 2020. godine glumac je tužio i britanski dnevni list The Sun ali nije dobio sad sudski spor iako su optužbe bile slične kao i onim iznetim pred američki sud.

Manekenka i glumica Amber Herd dužna je da glumcu isplati odštetu od 15 miliona dolara dok je on glumici po osnovama tužbe dužan da isplati 2 miliona.

Naslovna fotografija: Law and Crime Network, youtube printcreen

Komentari

Leave a reply

Molimo Vas, unesite komentar
Please enter your name here

Preporučujemo

Instagram

Jachim zoomira nedelju

Preporučujemo

Najnovije

GLEDAJ

Još