Banovali su mi stranicu jer sam iznervirao naciJonaliste… opet

Izvinjavam se čitalaštvu što umesto da nastavim Postapokaliptikum Čarapanum upadam s ova’ tekst. Će da bude Postapokaliptikum posle ovoga, obećavam.

Dana 26. decembra sam objavio ova’ mim što ide uz tekst. Nije prošlo mlogo, a više nisam uspeo da se ulogujem na nalog. Neki ban valjda, nešto. Tek, nije to prvi put. Dvaput mi gašena stranica jer sam zaebavao Kosovare i Crnogorce (Srbende iz Crne Gore, a jok one milogorce). I sad eve ban zbog Velike Srbije, jer ne smeš da zaebavaš Veliku Srbiju, ‘de to?! Isprijavljivali masovno i ete ga, ban.

Uz ova’ ban sam zaključio nešto – mene bre nikad ne isprijavljivaše „drugosrbijanci“ i Beograđani, koje isto zaebavam. Ma ‘de isto – i više! Na jedan mim o Crnogorcima dođu deset o Beograđanima! Jedino što me jedared isprijavljivaše studenti još davno kad sam radio „vrste prosečnog studenta“. Tu me prijavljivali jer sam zaebavao svaku sortu studenata (tako da mož’ da budu i drugosrbijanci i prvosrbijanci i sve između), što dovelo do 2-3 bana, pa posle butthurt Crnogorci i Kosovari dokosuriše stranicu. Ete, ti drugosrbijanski krug dvojka Beograđani što su antisrbi i „pahuljice“ ispadoše manje „pahuljice“ od junački’ Crnogoraca i velikosrbijanaca.

To je dovelo do ovog teksta. Znam da nisam jedini, mim stranice ti skoro nikad ne gasi neki „drugosrbijanac“. To je očigledno, 90% mimera prave dosadne nacionalističke „drugosrbijanci gomna“ mimove. I to niki ne gasi. Al’ čim ji dirneš u crnogorsko junaštvo, Veliku Srbiju i kralja & otadžbinu – ete ji, sline i prijavljuju. Kaki su to junaci što ne umeju da prime šalu? ‘De je ta samouverenos’, ‘de je ta snaga i dostojanstvo?

Čeni mi se da ta snaga nikad nije ni postojala. Internet Srbende naciJonalisti nisu jaki – oni samo glume neke junačine. Gluma je zapravo ceo njiov fazon. Glume da su veliki pravoslavci, a ovamo bi ubivali Rvate i muslimane. Glume da zapravo imaju u sebe tu hrabros’ da ratuju i ubivaju, a ovamo pišu sa lažni’ profila ‘de na profilnu metnu dvoglavog orla il’ Ljotića il’ nekog anime lika. Glume da su naslednici Živojina Mišića, Radomira Putnika i Stepe Stepanovića, a o životima ti’ ljudi znaju koliko i o životima kanadski’ Eskima. Mislite da bi neki vojvoda Kraljevine Srbije iz Prvog svetskog rata danas prijavljivao mim stranice po internetu?

Najgrđe od svega je što se to nametnulo ki neka slika rodoljublja. Šatro ako voliš svoj narod i svoju kulturu, ti mora da budeš spoj kontradiktornosti. Da budeš za Veliku Srbiju, a da pričaš kako nisi za osvajačke ratove. Da obožavaš Miloševića i Mladića, a istovremeno mrziš komunizam koji su ova dvojica veličali. Da mrziš Vučića, a istovremeno veličaš njegove političke poteze i „srpski svet“. Ukratko, da zaboraviš pola istorije i upamtiš samo neke detalje koji, ete, šatro odgovaraju neke viziije… nečega. Ne znam čega. Šta to spaja komunističkog predsednika Slobodana Miloševića i kraljevog vojvodu Živojina Mišića? Šta spaja komunističkog ateistu Ratka Mladića i fašističkog verskog fanatika Mitu Ljotića? Kaka je to vizija, kaka je to ideja? Te ljude sve da oživiš i okupiš za jedan sto, zavadili bi se na krv i nož. I jedni druge optuživali međusobno za izrode i izdajnike.

Al’ logika i stvarno poznavanje materije o koje pričaš nisu odlike internet naciJonalista. Ki što im nije odlika ni to da umeju da prime šalu. Zato kvalitetne mim stranice nestaju. Jer čeka horda internet naciJonalista da isprijavljuje, pa posle da kuka na Zakeberga kako je zlo. Zato sad kuj prati Savez ksenofobnih Čarapana, a zna da razlikuje zaebanciju i realnos’, mora da sačeka neki dan da se oporavim od bana. Jebi ga, taki je mimerski život.

Komentari

Leave a reply

Molimo Vas, unesite komentar
Please enter your name here

Preporučujemo

Instagram

Jachim zoomira nedelju

Preporučujemo

Najnovije

GLEDAJ

Još