3000 besplatnih karata za medicinske radnike za Exit 2021

Na crvenoj liniji fronta od početka pandemije korona virusa nalaze se zaposleni u medicinskoj branši. To su ljudi koji su zbog prirode posla preuzeli najteži zadatak, te nije na odmet nagraditi sve ono što su uradili za nas, i još uvek rade.

Čelnici Exit-a u saradnji sa Ministarstvom zdravlja odlučili su da one mlade, koji budu želeli da budi deo dvadesetogodišnjice festivala, a pripadaju herojima koji su nam bili na usluzi u ovom teškom periodu, nagrade besplatnom kartom za sve dane trajanja festivala. 

Medicinari se za svoju kartu mogu prijaviti putem linka https://exit-festival.typeform.com/to/XQJru25Z, a svi oni koji se budu prijavili sa legitimacijom „Za naše heroje” imaće malu prednost u odnosu na one druge prijave. Van toga dele se redosledom prijavljivanja. 

U elektronskoj formi personalizovane karte će biti poslate na mejl onima koji se prijave, a za sam ulaz na Petrovaradinsku tvrđavu, osim ulaznice, biće potrebna ID legitimacija ili potvrda o zaposlenju od medicinske ustanove kojoj pripadaju.

Ove godine festival Exit biće održan od 8. do 11. jula.

Izvor: Music Festival Wizard

Cover photo: Tale Of Us b2b Solomun at EXIT 2019 / ravejungle.com

Komentari

Leave a reply

Molimo Vas, unesite komentar
Please enter your name here

Preporučujemo

Instagram

Jachim zoomira nedelju

Preporučujemo

Najnovije

GLEDAJ

Još