TOP 5 DOMAĆIH HITOVA U 2023. GODINI

Prvo smo sat vremena većali šta uopšte da stavimo na listu i šta je zapravo HIT, a šta je hit u našem bablu, ali onda su vaši glasovi pokazali da je bilo potpuno svejedno šta ćemo staviti na listu jer se pobednik unapred zna – DAM DAM DAM koji je osvojio čak 72% vaših glasova! Daleko ispod, sa 16% i 12% glasova nalaze se kolaboracije Nućija i Vojaža, kao i Devita i Breskvice. Što bi rekla pobednička pesma, LOGIČNO.

E, pa – u redakciji i nije bilo sve tako jasno i logično.


Nakon dugogodišnjeg mrtvila, u poslednjih par godina svakog decembra kažem OVO JE MUZIČKI BILA NAJJAČA GODINA. E, ova zaista i jeste. Sveto ZG trojstvo – Aleksandra Prijović, Tea Tairović i Milica Pavlović i ove godine kida, Barbara Bobak je verovatno najveće iznenađenje godine, a žena koja apsolutno nijednu pesmu nije omašila je definitivno BRESKVICA. Lično bih se troumio između BUDALO Tee Tairović, KO TO TAMO Breskvice i Henija i naravno – DAM DAM DAM ali zaista Prija ove godine nema konkurenciju, a ova pesma zvuči toliko moderno i sveže da čvrsto verujem da će biti najveći neopopfolk hit ne samo ove godine, već i decenije.


Sajsi MC– Ceo novi EP


Jelena Karleuša – Alien – Nakon višegodišnje pauze, Jelena je konačno napravila pesmu koja je fantastična. Možemo da pričamo o Karleuši šta hoćemo, ali da zna da „ubode u metu“ – zna. 

A da vidiš šta smo sve pričali o Karleuši pa kao nagradu dobili dobrodošlicu na listu block – trk na ova dva teksta. Da li nas je Karleuša opet prevarila? Karleuša u epizodi: Moja igra moja pravila


Lav – pored Dam dam dam druga najpevanija pesma koju sam čula u svom okruženju.


Ako ide univezalni izbor dodaću glas za Sajsi – Ivana Rashic, a ako je individualni odgovor onda sam između alt popa i turbo folka kao i uvek – Mila tam x džimenik i Devet života.

Zoomer
Zoomerhttp://www.zoomer.rs
ZOOMER. Priča nove generacije.

Komentari

Leave a reply

Molimo Vas, unesite komentar
Please enter your name here

Preporučujemo

Instagram

Jachim zoomira nedelju

Preporučujemo

Najnovije

GLEDAJ

Još