Prestižna nagrada u Kanu za seriju „Kljun”

U selekciji prestižnog međunarodnog festivala Canneseries, serija „Kljun“ dobila je nagradu publike na uručenju nagrada u Kanu.

U selekciji u kojoj se našlo deset inostranih ostvarenja, srpska serija je od strane žirija na čijem se čelu našao poznati glumac Nikolaj Koster-Valdo, proglašena je najboljom.

Nagradu su preuzeli scenaristi Matija Dragojević i Ljubica Luković, kao i rediteljka Jelena Gavrilović. 

Serija je rađena u produkciji United Media, a gledaoci u Srbiji, imaju priliku da prate seriju od 4. oktobra na televiziji Nova S, od devet i trideset uveče od ponedeljka do četvrtka.

Priča je kriminalističkog karaktera, koja prati mladu detektivku Sonju Kljun, koja po zadatku biva poslata u Suboticu istraživajući navodno samoubistvo koje pokreće mnoge dodatne teme koje nenadano dolaze, između ostalog vezane i za prošlost same glavne junakinje.

Izvršna produkcija pripada Delirium Films-u. 

U glavnim ulogama, izmedju ostalih našli su se Ivana Vuković, Ljiljana Blagojević, Filip Ćurić, Marko Knezović, Nataša Šolak, Stefan Vukić, Drena Mršić kao i Marija Petrović.

Žanrovski išaranu krimi, dramu, misteriju i triler,  svi oni koji su propustili početak, a ipak vole u cugu da odgledaju mogu bindžovanjem odgledati sve epizode na EON-u. 

Komentari

Leave a reply

Molimo Vas, unesite komentar
Please enter your name here

Preporučujemo

Instagram

Jachim zoomira nedelju

Preporučujemo

Najnovije

GLEDAJ

Još