Podseća li te na nešto stih – I’ll be there for you?

Prošlo je čak 17 godina od poslednje emitovane epizode čuvenih Prijatelja“. Fanovi serije sada su dobili nastavak u vidu dugo očekivane „Reunion“ epizode, koja je premijerno emitovana 27. maja na HBO Max, a u Srbiji na HBO Go.

Ova topla, komična priča, ostavila je utisak na mnoge generacije i bila deo mnogih odrastanja i razvitka. Rejčel, Moniku, Čendlera, Rosa, Džojija i Fibi upoznali smo 22. septembra 1994. godine, a sa njima smo se, u tom momentu, rastali 6. maja 2004. godine, nakon deset sezona. Pod nazivom „Prijatelji: Ponovo zajedno”, ova šestorka sada nastavlja svoju priču. 

U novoj epizodi, glavni akteri nostalgično posećuju setove, sastajući se sa slavnim gostima koji su bili deo serijala, na mestima koja su bili deo same scenografije, poput kafića u Central parku, te apartamana u kom su proveli mnogo vremena. Smeh do suza i zagarantovana zabava neizbežno nas vezuju za ovu družinu, ali i lekcije o požrtvovanosti, istrajnosti, ljubavi i međuljudskim odnosima u različitim situacijama.

Kakav povratak! Iako nije u pitanju nastavak serije, već neka vrsta specijalne emisije, fanovi širom sveta su oduševljeni što ponovo vide svoje omiljene junake. Retki su oni koji se bar u nekom momentu nisu susreli sa ovim kultnim sitkomom, kako na televiziji, tako putem mimova, citata ili različitih podsećanja na samu seriju. Ponovnoj popularnosti doprinela je i njena do skoro prisutnost na Netflix-u, a širom sveta organizuju se tematski kvizovi sa tematikom ove serije, popularne knjižare i drugi trgovinski lanci prodaju sadržaj sa motivima iz serije, a vidjali ste sigurno i F.R.I.E.N.D.S. natpise na majicama i duksevima. U Zrenjaninu postoji i kafić po uzoru na poznati kafić iz serije.

Kakvi su vaši utisci sada, 17 godina kasnije?

Cover photo: HBO GO

Komentari

Leave a reply

Molimo Vas, unesite komentar
Please enter your name here

Preporučujemo

Instagram

Jachim zoomira nedelju

Preporučujemo

Najnovije

GLEDAJ

Još