Hurricane Jr: Bop or flop?

Grupa Hurricane ne prestaje da oduševljava svojim pesmama još od prvog većeg hita „Favorito“ koji je izašao 2019. godine. Njihova popularnost drastično je porasla nakon nastupa na Evroviziji uz pesmu „Loco loco„. Pored prepoznatljivog talenta, članice grupe Ksenija Knežević, Sanja Vučić i Ivana Nikolić zrače izuzetnom harizmom što je takođe doprinelo simpatijama publike prema ovim devojkama.

Međutim, u društvu je poznato da se neretko desi da originalne stvari bivaju kopirane, pa se to dogodilo i našim predstavnicama Evrovizije. Naime, od skoro je na društvenim mrežama osvanula grupa Hurricane JR sa četiri članice: Milicom Runjo, Bojanom Radovanović, Larom Grbić  i Jovanom Radić. U vremenskom periodu od samo nekoliko dana one su na youtube izbacile dve pesme na srpskom i jednu na engleskom jeziku. Međutim, nisu baš prijateljski dočekane ni na jednoj platformi na kojoj su se pojavile, na jutjubu i tviteru vrlo je teško naći pozitivan komentar, a broj dislajkova na svakoj pesmi je veći od broja lajkova.

„Zlatna medalja za najneprijatniji i najbespotrebniji projekat godine“ – napisala je tviterašica @lepigromemojj uz fotografiju novooformljene grupe.

Grupa Hurricane, s druge strane, prijateljski se postavila prema mlađim „naslednicama“ ohrabrujući ih i reklamirajući putem instagrama. „Dragi svi, s ponosom i zadovoljstvom vam predstavljamo jedan novitet u našoj Hurricane familiji – Hurricane junior. Nadamo se da ćete ih voleti i podržavati kao i nas! Dobrodošle“ – napisale su Hurricane na svom zvaničnom instagram nalogu.

Da li bi situacija bila drugačija da su imale originalniji brend, s obzirom na to da se komentari uglavnom tiču njihovog imena i upoređivanja sa originalnom grupom Hurricane?

„ok hurricane junior. ok. hajde. ali ime HURRICANE JUNIOR. koji k!“ – piše @idedidule na tviteru

Možda bi sve bolje prošlo da su samo inspiraciju pronašle u pomenutoj grupi, ali sa većom dozom kreativnosti i sa svojim ličnim pečatom. Mlade su, svakako imaju vremena da uvide „grešku“ i uz rad steknu simpatije među publikom.

Cover photo: Hurricane Family JR – Loco Loco (Cover 2021), youtube printscreen

Komentari

Leave a reply

Molimo Vas, unesite komentar
Please enter your name here

Preporučujemo

Instagram

Jachim zoomira nedelju

Preporučujemo

Najnovije

GLEDAJ

Još