FESTIVAL PREPAD: Konkurs za umetnike od 14 do 19 godina, prijave do 15 marta

Krajem marta će se po 6. put u Beogradu održati festival Prepad u svom zimskom izdanju – Prehlad. U pitanju je inicijativa mladih neafirmisanih umetnika sa ciljem da vršnjacima pruže prostor za izlaganje i umrežavanje, koji ovoj grupi već duže vreme nedostaje.

Prepadnuta ekipa poziva mlade širom Srbije da se što pre prijave na konkurs koji traje do 15. marta! Ovog puta festival obuhvata 6 kategorija: fotografija, poezija, film, muzika, likovne umetnosti i slobodna kategorija. Svi detalji u vezi sa svakom od njih, kao i prijavom, mogu se naći u okviru zvanične Instagram objave festivala na profilu @prepad.fest. Sanduče na Instagramu i mejlu Prepada je uvek otvoreno za sva dodatna pitanja i nedoumice.

Fotografija: Mina Budimirović

Prepad se prethodnih 5 puta uspešno održao u različitim kulturnim centrima Beograda i povezao nekoliko stotina mladih iz više gradova regiona. Organizaciona ekipa sazreva i uči iz sezone u sezonu, pa je tako fundraising žurka ovog puta zabeležila rekordan broj posetilaca, a isto je očekivano i za same dane festivala. Tim vas poziva da zapratite društvene mreže Prepada (@prepad.fest na Instagramu i @prepadfestival na TikToku) kako ne biste propustili informacije u vezi sa konkursom i manifestacijom, ali i ispratili nastavak ove lepe priče.

Fotografija: Mina Budimirović
Nina Marić
Nina Marić
sêdim u montaži

Komentari

Leave a reply

Molimo Vas, unesite komentar
Please enter your name here

Preporučujemo

Instagram

Jachim zoomira nedelju

Preporučujemo

Najnovije

GLEDAJ

Još