ZOOMER POKLANJA: Vodimo vas na predstavu NANA!

Dragi Zoomeri i Zoomerke, vreme je za još jedan GIVEAWAY!

Ovog puta vodimo vas na sjajnu predstavu NANA, koja je specifična po tome što se ne igra na klasičnoj pozorišnoj sceni već – U KAFANI!

Ili, u ovom slučaju, u kafiću – KOSKA BAR, večeras u 21h!

Za više informacija morate da posetite naš Instagram, jer su nam tamo igrice 🙂


A DA BISTE ZNALI ZA ŠTA SE PRIJAVLJUJETE, PODSEĆAVAMO VAS NA SJAJNI TEKST NAŠE TEODORE O OVOJ PREDSTAVI

Ko kaže da kafana i pozorište ne mogu da se ponekad poistovete?

Nana je nesrećna žena, žena u kojoj su sadržane dve krajnosti, žena koja u besomučnoj potrazi za moći zaboravlja na ljubav i pomera granice principijalosti. Nana je žena u kojoj se prepliću religioznost i blud, ljubav i strast, život i smrt. Njena priča ukazuje na niske strasti i požudu, na sve ono što je duboko zakopano u svima nama. Nana ne razmišlja, ona dela. Ona se vodi žudnjom koja je odvlači u ponor društvene osude. Njena narcisoidnost je neograničena, a uživanje u samoj sebi dovodi do idealizovanja iskrivljenih vrednosti i obrazaca ponašanja. Nana je ogledalo svega onoga što smo mi sami zataškali da jesmo.

Milena Božić u ovoj monodrami direktno komunicira sa publikom i priču žene iz devetnaestog veka osavremenjuje i kazuje tako da se svi društveni problemi iz vremena novinara i pisca Emila Zole mogu preneti na današnjicu. Govori nam o omči patrijarhata koja stoji za vratom našeg društva, o moći iz buđelara i novcu koji je matica iste. Govori o tome kako žudnja za kontrolom sveta, pet minuta slave i bogatstvom natera na to da se zaboravi na kontrolu nad sopstvenim životom.

Sledeće na repertoaru

Zoomer
Zoomerhttp://www.zoomer.rs
ZOOMER. Priča nove generacije.

Komentari

Leave a reply

Molimo Vas, unesite komentar
Please enter your name here

Preporučujemo

Instagram

Jachim zoomira nedelju

Preporučujemo

Najnovije

GLEDAJ

Još