VUNTURIŠEVIĆ: LGBT populacija je moja porodica

Pevačica Bojana Vunturišević, koja se nedavno vratila na scenu hit singlom „Money Money“, gostovala je u utorak u emisiji „Zoomer Now“ u okviru koje je mogla da isprati i prokomentariše prvi ikada live performans za pomenutu pesmu i to – dreg performans koji je izvela beogradska dreg kraljica ZZ Bottom na festivalu „Strike a pose“. Bojana je iskoristila priliku i da u emisiji pošalje poruku podrške celoj LGBT populaciji.

„Ja sam oduvek svim srcem, telom i dušom uz LGBT populaciju, pripadnici LGBT populacije su moji prijatelji, članovi moje porodice, moje komšije, ljudi koje svakodnevno viđam na ulici, to je deo moje svakodnevnice, a ja svoju svakodnevnicu volim“, izjavila je Bojana i dodala da smo kao društvo na dobrom putu ka društvenim promenama koje vode prihvatanju LGBT populacije.

„Taj put je dug i treba nam puno hrabrosti, strpljenja i ljubavi, ali sigurna sam da mi to zajedno imamo“, smatra Vunturišević.

Bojana Vunturišević pratila je dreg nastup na Zoomeru

Prvi dreg nastup, za koji je ona lično ustupila matricu kako bi se izveo uživo, oduševio je pevačicu, te je podelila sa nama i da će jedan deo tog nastupa i „pozajmiti“ za svoje nastupe.

„Meni se sve ovo mnogo dopalo i mnogo mi je žao što nisam tu sa vama, ali sam osetila super neki vajb, odličnu energiju. Mnogo mi se dopalo što je Goran (ZZ Bottom) nastup uvežbao sa publikom, da i publika otpeva Money Money sa njim, tako da ću mu tu foru ukrasti“, podelila je svoje utiske Vunturišević.

Za sada, njen performans uz ovu pesmu još uvek ne možemo da očekujemo, ali možemo da mu se nadamo, ukoliko to situacija sa pandemijom korona virusa dozvoli.

„Ja bih ovo leto iskoristila da stavim fokus na završetak albuma, ali verovatno ćemo se videti, ako ne u nekom klubu, onda na nekom festivalu ukoliko se budu održali“, objašnjava Bojana.

Njen novi album, koji će nositi naziv „Madrina“, uveliko je pripremi i izaći će u drugoj polovini ove godine. Nakon dvogodišnje pauze, za koju smatra da nije previše duga, spremna je i rešena da ponovo prodrma muzičku scenu, kao što je to već učinio novi singl.

„Ako izuzmete ovu dvehiljadedvadesetu covid godinu, mene nije bilo samo godinu dana, ali sada sam došla i mislim da ni ovaj retrogradni Merkur ne može da me spreči da vam se ponovo skroz vratim“, kaže Bojana.

A mi jedva čekamo da čujemo i vidimo šta nam je sledeće spremila Madrina.

Ceo razgovor sa Bojanom Vunturišević možete pogledati u emisiji „Zoomer now“, od 14. minuta.

Cover photo: Jelena Janković

Nemanja Marinović
Kad ne uređuje tekstove, bistri politiku. Kad ne bistri politiku, bistri pop kulturu.

Komentari

Leave a reply

Molimo Vas, unesite komentar
Please enter your name here

Preporučujemo

Instagram

Jachim zoomira nedelju

Preporučujemo

Najnovije

GLEDAJ

Još