Šta mi fali?! Nova pesma Bojane Vunturišević!

Vunturišević is back i donela nam je MONEY MONEY!

Naša muzičarka Bojana Vunturišević, ili kako njen blizak saradnik i poznati srpski producent Coby insistira ovih dana na IG storijima – Vutrušinović, izbacila je svoju novu pesmu „MONEY“ koja nam je prva šansa da gvirnemo u vajb predstojećeg albuma stvaranog prethodnih meseci na vrhu Doma sindikata.

Money“ je iznenađenje i potpuni kontrast, nešto drugačije od tekstova i bitova koje smo slušali u pesmama E70, Daljinе, Kesе etikeте, i uopšte njenog prvobitnog stvaranja u bendu „Svi na pod!“.
Money“ je upgrade. Umeće transformacije koja ne odustaje od svoje autentičnosti i kritika u lakonskom maniru.


Za ovu pesmu, Bojana je malo i „prošarala“ saradnike, tako da je sarađivala sa Laćom Radulovićem, sinom Marine Tucaković. Za aranžman je bio zadužen Luxonee, dok je spot radio, naravno, Ivan Stojiljković

Foto: Jelena Janković

Money makes the world go round, pre i posle ABBA-e, a naročito do aktuelnog trenutka: pare su osim ljubavnog bola verovatno najeksploatisaniji motiv u popularnoj muzici. Jer realno – šta ti u životu fali sem toga?

Kakve sve to odnose moći uspostavlja ta čarobna materija, a mene onako intimno interesuje kako će se u budućnosti uguravati kumov bitkoin u mladinu štiklu da bolje podmaže situaciju oko transfera, kad smo već uveliko preneti preko praga digitalne revolucije?

„Meni trebaju da me kupuju, da me udaju
Da me miluju i dodiruju, da izluđuju…“

Ali tačnije bi bilo reći da se Bojana nije vratila, već je kreativno prisutna sve vreme u okviru „Bassivity“ produkcijske kuće, tako je poslednja stvarčica koja se zavrtela svakako tekst za Senidah na pesmi „Replay„, čije je stvaranje Bojana posebno emotivno doživela, kako je podelila s nama na svom IG nalogu. Nepotrebno je da ističem koliko je Bojana Vunturišević važna za trenutnu balkansku pop scenu, što je potvrđeno kroz mnoge saradnje, među kojima je svakako i ona sa Sarom Jo i Natašom Bekvalac.

Ostaje nam da vidimo hoće li se među tim pesmama s novog albuma pojaviti i neki feat, s obzirom na to da je Coby izneo svoju želju u jednom intervjuu da prvom prilikom to bude upravo Bojana.

Do tada jedva čekamo da čujemo „MONEY“ u nekom rave remix-u na letnjim žurkama u kojima ćemo se kvalitetno pogubiti i ponovo pronaći, posle svih meseci daljina i distanci… Zar to nije sve što nam sada fali?

Trk na „Money„!

Cover photo: Jelena Janković

Komentari

Leave a reply

Molimo Vas, unesite komentar
Please enter your name here

Preporučujemo

Instagram

Jachim zoomira nedelju

Preporučujemo

Najnovije

GLEDAJ

Još