Sergej Pajić nastupio na Warner Music festivalu

Na poziv jedne od najvećih diskografskih kuća na svetu Warner Music, a ispred izdavačke kuće Mascom iz Srbije, mlada muzička zvezda Sergej Pajić nastupio je na festivalu Warner Unboxing Butelkownia u Varšavi.

U toku svog boravka u Poljskoj naš talentovani izvođač se susreo sa nekim od najvažnijih producenata i umetnika koji nastupaju ispred Warner Music Group.

Sergej Pajić je nakon nastupa vidno oduševljen izjavio: „Bilo je fenomenalno, ljudi su super odreagovali, tako da Poljska, vidimo se opet uskoro“.

WARNER UNBOXING je festival namenjen svima koji vole muziku, otvoren je za sve: prijatelje, partnere, zvezde i debitante. Sa idejom da zajedno možemo stvoriti i predstaviti mnogo više, festival godinama okuplja najzanimljivije izvođače sa poljske hip-hop scene kojima se ove godine ekskluzivno pridružio srpski reper Sergej Pajić.

Podsećamo, Warner Music i kompanija Mascom zajednički objavljuju i podržavaju Sergeja Pajića, izvođača velikog potencijala i zvezdu TikToka koji za sobom već ima niz lokalnih hitova. Pajić uživa status jednog od najuticajnijih TikTokera u regionu, dok njegovi video spotovi imaju više od 12 miliona pregleda na servisu YouTube i redovno dospevaju na lokalne trending liste. Sa više od 350.000 pratilaca na YouTubu, 500.000 na Instagramu i preko milion na TikToku, napravio je ogroman prodor na društvenim mrežama. Pored toga, na platformi Spotify, Sergej ima preko 47.000 slušalaca mesečno.

Krajem prošle, 2022. godine Warner Music i kompanija Mascom uspostavile su novu vrstu partnerstva u okviru koga zajedno rade na formiranju lokalne mreže artista koji imaju potencijal za proboj na globalno tržište i time postanu deo globalne Warner Music porodice.

Naslovna fotografija: Sergej Pajić, promo
Fotografije u galeriji: Warner Music Poland

Avatar
Zoomerhttp://www.zoomer.rs
ZOOMER. Priča nove generacije.

Komentari

Leave a reply

Molimo Vas, unesite komentar
Please enter your name here

Preporučujemo

Make Vojvodina Emo Again

Festival „Make Vojvodina Emo Again" održaće se po drugi put 4. februara u Omladinskom centru CK13. Na svirci će kao domaćini nastupiti...

Građani Kule i Crvenke u borbi protiv smeća

Građani Kule kivni su na svoje sugrađane zbog nesavesnog odlaganja smeća zbog čega, kako kažu, Kula „liči na deponiju". Kako bi rešili...

Mimi Mercedez je postala „Simp“!

Period iza nas pokazao je zašto je Mimi Mercedez kraljica rep muzike na Balkanu, a to je zapravo samo uvod u ono što tek...

Leksikon s3:e7 / Đorđe Cvetković

„Vraćajući se na leksikone iz osnovne škole, sećam se namere da javno podelimo istinu, koju čuvamo u podsvesnoj strani mozga. Koju želimo...

Instagram

Jachim zoomira nedelju

Preporučujemo

Najnovije

GLEDAJ

Još