Profilik promovisao mixtape NIŠTA

Zoomer je u nedelju pratio izbore, ali stigli smo i u KPTM-u na promociju mixtape-a od Prolifik po nazivom Ništa. U centru ovog projekta je Ivan Stanimirović, poznatiji pod svojim rep imenom Stanke, koji je pravio muzičke aranžmane.

Tu smo ja, Đomla i Andreja prvenstveno ulazi Pesha u celu priču i Švaba. Mi činimo Prolifik.“, objašnjava nam Ivan.

Na pitanje kako su oformili grupu, uz veliki osmeh nam je rekao „Silom prilika i spletom jako dobrih okolnosti.“

Mixtape Ništa je inspirisana Ivanovim životom proteklih 10 godina, njegova iskustva i sve što je prošao. „Ne mogu da izdvojim jednu pesmu. Mora da se sluša od prve do poslednje trake da bi se izvalio ceo vajb. Spotove koje je radio Andreja su dobra smernica za to koje poglavlje govori koju priču.“, dodaje Ivan. „Traka Ništa je nastala pre celog mixtape-a. To je traka koja je prva nastala i objavljena. Za koju sam snimao spot u Dubaiu kod drugarice i to je bio spot snimljen telefonom sačinjen samo od pokrivalica bez režije ili high-end profesionalnosti.“, objašnjava.

Radili smo četiri poglavlja. Tako smo ga podelili, nekako je ful priča. Kao što je rekao treba da se posluša od prve do poslednje sa sve bonus trakom Ništa koje je nekako kulminacija svega toga.“, saopštava nam za Zoomer Andreja Ignjatović koji je radio fotografije i muzičke spotove pored učestvovanja vokalno na samom mixtape-u.

Ivan i ja smo se upoznali preko rep priče, ne preko toga da ja njemu radim spotove nego kao dva repera ovako. On zna da radim spotove i kad mi je rekao da radi mixtape baš sam se posvetio tome u smislu pomogao sam mu da sklopimo to u priču, da predstavimo vizuelno i različitim kaverima. Svako svoje poglavlje pored toga što ima svoj spot, jedan koji ga predstavlja, svako poglavlje ima svoj kaver kao da je album za sebe. Svako poglavlje ima svoju priču a moje je bilo da tu priču iznesem na najbolji mogući način vizuelno.“, nastavlja Andreja i dodaje: „Drago mi je što sam deo toga i sa rep strane. Ja gostujem u dva poglavlja u prvom i u poslednjem tako se namestilo. Sa vizuelne strane prvo drago mi je što smo on i ja kliknuli da možemo to da izvedemo. Onda kasnije što sam imao priliku da sve to predstavim.

Ja gostujem u dva poglavlja. U jednom lepom laganom i u jednom brutalnom.“, predstavlja nam se Đomla (rep ime Roberto Mlaggio), „doprineo sam drugačijem vajbu da začinimo celu priču.“

Sala u KPTM-u je bila pune pozitivne energije i ljubitelja rep muzike. Svako ko želi da ih posluša može ih naći na YouTube , a lično bih izdvojila pesmu Srpski sendvič flow kao favorit.

Komentari

Leave a reply

Molimo Vas, unesite komentar
Please enter your name here

Preporučujemo

Instagram

Jachim zoomira nedelju

Preporučujemo

Najnovije

GLEDAJ

Još