Podcast Mladost s3:e4 / Ivan Bjelić / Zoomer

I ove subote, Mladost je u modi!
Pridružite se Dexi i Paši i poslušajte njihov intervju sa Ivanom Bjelićem, aktivistom i novinarom.

Imaćete priliku da saznate nešto više o tome kako neko može da postane aktivista, šta je to što Ivana pokreće i „tera” da sa svojim aktivizmom ne prestane već nastavi odlučno dalje i saznaćete koji su to izazovi sa kojima se Ivan susretao.


CEO PODCAST SLUŠAJTE NA MIXCLOUD-u

ILI NA SOUNDER-u I OSTALIM STREAMING PLATFORMAMA


Kao što ste do sada navikli, između dva intervjua moći ćete da poslušate muzički izbor našeg gosta, ali ovom specijalnom prilikom poslušaćete dve numere, podjednako važne našem gostu.


Muzički intermezzo ove epizode podcasta Mladost jeste numera „Bana Stejt” čuvenog mostarskog sastava Zoster. 

Opuštanje muzičkom numerom bi trebalo samo da Vam ponudi trenutni odmor, jer nakon pauze sledi ozbiljan intervju u kom ćete poslušati Dexi i Ivana kako razgovaraju o konkretnim stvarima – Rio Tintu i nivou pretnje koji ovaj projekat predstavlja ne samo za Loznicu i dolinu reke Jadar, već i za celu Srbiju. 

Ovaj podcast je umnogočemu poseban, pored rekordne dužine naravno. Pošto je Dexi rešila da Ivanu čestita rođendan (koji je nekada u toku godine), u čast ovog „praznika” slušaćete i izbor Ivana ne kao aktiviste, već kao basiste. Uživajte u numeri „Drive” maestralnog Joe Bonamassa-e.

Avatar
Zoomerhttp://www.zoomer.rs
ZOOMER. Priča nove generacije.

Komentari

Leave a reply

Molimo Vas, unesite komentar
Please enter your name here

Preporučujemo

Filmska priča bega iz Rusije članica Pussy Riot

Otkad je Rusija započela invaziju na Ukrajinu, milioni Ukrajinaca su pobegli iz svoje zemlje, kako bi se spasili. Takođe, iz svoje zemlje,...

Gol protiv stigme: Milica Pavlović i fudbalerke sa Daunovim sindromom

U sportskoj dvorani kampusa Univerziteta u Banjaluci odigrana je utakmica „fudbalom protiv stigme" u kojoj su fudbalsko umeće pokazale devojke sa Daunovim...

Španski zakon o odsustvu zbog menstruacije prvi takav zakon u Evropi

Španija ima velike šanse da postane prva evropska država koja će pokrivati troškove bolovanja za radnice koje imaju bolove tokom menstruacije.

Slučaj Mateja Periša: Grubo kršenje etičkih standarda

Savet za štampu izdao je saopštenje za javnost i pozvao medija da poštuju pravo na privatnost i dostojanstvo žrtve. Mediji u Srbiji...

Instagram

Jachim zoomira nedelju

Preporučujemo

Najnovije

GLEDAJ

Još