fbpx

Podcast Mladost s2:e14 / Tijana Prodanović / Zoomer

Drage slušateljke i dragi slušaoci, dobrodošli u još jednu epizodu podcasta Mladost. Ovoga puta idemo u šetnju svemirom sa Dr Cosmic, Tijanom Prodanović, doktorkom astrofizike i zaljubljenicom u svemir i nauku.


Sa Tijanom smo pričale o sletanju na Mars, o kosmičkoj 2020. godini, kao i o njenoj ljubavi prema nauci i načinima na koje ona tu ljubav neguje.

Nadamo se da ćete uživati u razgovoru jednako koliko smo mi uživale sa našom superheroinom mladosti i kosmosa.

Dala sam sebi slobodu da se malo našalim i najavim je kao doktorku Ćosmić, ali nemojte da vas zavaram, ona je ipak doktorka kosmosa aka Dr Cosmic. I gleda čuda baš, koja je Tijanina omiljena pesma.

Kad smo već kod muzike, evo šta nam ova astrofizičakra i heroina otkriva kao njen safe place, pa nam šalje i fotografiju koja ima veze sa muzikom. A to kako je su muzika i nauka spojivi, poslušajte u novoj epizodi.

Uživajte u novoj epizodi, zaljubite se u nauku.

Komentari

Leave a reply

Molimo Vas, unesite komentar
Please enter your name here

Preporučujemo

Zavrni rukav: Veće posledice nosi kovid, nego vakcina

U novoj epizodi Edit vloga pod nazivom „Zavrni rukav“ Jana Šarić je razgovarala sa doktorkom Jovanom Milić sa Univerziteta Modena i Reggio...

Pronađeno neolitsko naselje u hrvatskom moru

U moru ispred hrvatskog ostrva Korčula je pronađeno neolitsko naselje, iz vremena 4.500 hiljada godina pre nove ere. Neolit...

Svetsko priznanje za KRIK

Istraživanje redakcije KRIK o sudijama u najvećim postupcima kriminala i korupcije u Srbiji „Prosudi ko sudi” dobitnik je svetskog priznanja „Sigma” .

Spoljna politika za početnike: Etiopija – zemlja hiljadu osmeha

Hej Zoomeri, evo još jednog teksta iz oblasti „spoljne” politike. Danas se „selimo” u Afriku, u Saveznu Demokratsku Republiku Etiopiju. Zemlja hiljadu...

Instagram

Jachim zoomira nedelju

Preporučujemo

Najnovije

GLEDAJ

Još