Milica Janevski večeras otvara osmi Bašta fest

Večeras se otvara osmi Bašta fest, koji će se u naredna četiri dana održati u Bajinoj bašti. Čast da otvori festival pripao je mladoj glumici Milici Janevski, koja će se večeras od 20:30h u parku “Borići” u Bajinoj Bašti predstaviti publici festivala.

„Ove godine pripala mi je čast da otvorim, po meni najlepši festival u zemlji, Bašta Fest, koji će se održati od 1. do 4. jula, naravno u Baiinoj Bašti. Bitno je naglasiti da je ovo osma godina kako se festival održava i da je vrlo značajan i posvećen decentralizaciji kulture. Bašta Fest daje prostor mladim ljudima ne praveći razliku između onih koji tek započinju svoje karijere i starijih iskusnih kolega, nego ih spaja na obostrano zadovoljstvo. I da, ove godine, Bašta Fest izlazi sa sloganom OFFLINE uz nadu i potrebu da se stvari normalizuju i da ponovo gledamo filmove u najlepšoj prirodi pred velikim ekranom“ izjavila je mlada glumica za web prezentaciju Bašta festa.

Podsećanja radi, svaki Bašta fest do sada otvorio je neki mladi glumac koji je ostvario veliki uspeh u prethodnoj godini. Prethodnih godina, festival su otvorili Nikola Rakočevič, Slaven Došlo, Marko Janketić, Hana Selimović, Milan Marić, Isidora Simijonović, Filip Đurić i Ivana Vuković.

Cover photo: Mila Pejić / Bašta fest

Zoomer
Zoomerhttp://www.zoomer.rs
ZOOMER. Priča nove generacije.

Komentari

Leave a reply

Molimo Vas, unesite komentar
Please enter your name here

Preporučujemo

Instagram

Jachim zoomira nedelju

Preporučujemo

Najnovije

GLEDAJ

Još