Konstrakta oduševila u Izraelu!

Na svom prvom internacionalnom nastupu u sklopu priprema za Evroviziju, naša predstavnica oduševila publiku!

Konstrakta se trenutno nalazi u Izraelu, zajedno sa još dvadesetak delegacija i umetnika, gde je nastupila na tradicionalnom predevrovizijskom muzičkom događaju „Israel Calling“.

Društvene mreže su preplavili snimci nastupa, kao i press konferencije, a ono što se prvo može primetiti je da su nastup, kao i scenografija delimično promenjeni. Umesto poznatog nastupa u belom i sa pratećom ekipom, kojim je pokorila Srbiju, sada je nastupila u crvenoj haljini i patikama, a u ruci je nosila nekoliko belih peškira. Od scenografije, sa sobom je nosila već poznati lavor, a ovog puta je imala i sapun.

„Imam i sapun”, izjavila je i iznela novi rekvizit, dok je peškire bacila na pod.

Već je najavljeno da će nastup biti drugačiji nego na nacionalnom takmičenju, ali o tome kako će sve izgledati za sada nemamo previše informacija. Da li je ovo deo novog performansa, ili je samo u Izrael iz finansijskih ili logističkih razloga morala ići sama, te je nastup prilagodila okolnostima – ostaje da se vidi. Ono što je ostalo jesu prepoznatljivi efekti na led ekranima, koji su mnoge podsećali na boje ukrajinske zastave.

Ono što je sigurno, jeste da je internacionalnu publiku, pred kojom je prvi put nastupila ovom prilikom, oduševila. „Upravo je pobedila na Evroviziji”, samo je jedan od komentara na društvenim mrežama o ovom nastupu.

Nemanja Marinović
Nemanja Marinović
Kad ne uređuje tekstove, bistri politiku. Kad ne bistri politiku, bistri pop kulturu.

Komentari

Leave a reply

Molimo Vas, unesite komentar
Please enter your name here

Preporučujemo

Izložba japanskih umetnika u Muzeju savremene umetnosti Vojvodine

U okviru Desetog festivala „Dunavski dijalozi”, koji je deo zvaničnog programa „Novi Sad – Evropska prestonica kulture 2022”, u Muzeju savremene umetnosti...

Mladi u Srbiji najviše distancirani prema Albancima

Najveću socijalnu distancu mladi u Srbiji pokazuju prema Albancima, pokazalo je istraživanje koje je sprovela Krovna organizacija mladih Srbije (KOMS).

Spot Puteva Srbije uvredljiv za žene?

Javno preduzeće Putevi Srbije objavilo je reklamni spot „Ne vozi zaustavnom trakom, ne zaustavljaj život" kojim apeluju na vozače da ne koriste...

Na sud bato? Optužni predlog protiv Miroljuba Petrovića

Osnovno tužilaštvo u Leskovcu podnelo je optužni predlog protiv M.P. iz Petrovca, za kog navodi da je bez dozvole za lek spravljao...

Instagram

Jachim zoomira nedelju

Preporučujemo

Najnovije

GLEDAJ

Još