Ko su najfit kompanije u Srbiji?

Da li znate koje kompanije spadaju u najfit u Srbiji? Ako ne, odgovor će vam dati organizatori poslovne trke Schneider Electric Serbia Business Run koja će se održati u četvrtak, 29. septembra od 18 i 30 časova (posle posla) na Adi Ciganliji i trajati sve do ponoći!

Serbia Business Run u poslednjih nekoliko godina predstavlja najveći tim bilding događaj koji okuplja zaposlene iz kompanija koje posluju na teritoriji cele Srbije. Za ovogodišnju trku prijavljeno je rekordnih 7000 zaposlenih iz preko 370 kompanija. Najveći broj prijavljenih ima kompanija Schneider Electric (naslovni sponzor serije i sponzor maratona u Parizu). Veliki broj zaposlenih braniće boje i kompanija BOSCH, ZF Running Tim, BlackRock, OTP banka.. Kompanija sa najvećim brojem prijavljenih takmičara ujedno se proglašava i najfit pobednikom trke.

Na lansiranju serije osvrnuli smo se na efekat leptira i kako jedna dobra stvar ima potencijal da se eksponencijalno širi i napravi lavinu. Upravo to se dogodilo sa Schneider Electric serijom i Belgrade Business Run trkom. Posle rekorda u Novom Sadu, Subotici i Nišu, oborili smo i rekord Beograda sa 7000 učesnika! Ovo nije samo najbrojniji Business Run, ovo je zvanično i sportski događaj sa najviše registrovanih učesnika u Srbiji.  Ponosni smo na rezultat koji je posledica sjajnih partnerstava, priče koja inspiriše i motiviše ali ga vidimo i kao jasan zadatak da prelijemo ovu energiju na sve druge kompanije i pokrenemo ih, kako ka motivaciji zaposlenih tako i ka zdravijoj sredini u kojoj svi radimo, treniramo i napredujemo„, izjavio je Dušan Nedić, direktor serije poslovnih trka.

U trci od 5 km zaposleni se takmiče za najbrži tim, najbržu koleginicu i kolegu, najfit kompaniju. Za dobro raspoloženje i žurku posle trke biće zadužena Ida Prester i bend Lollobrigida. 

Foto: Jelena Đukić Pejić

Na osnovu velike potrebe da doprinesu očuvanju životne sredine organizatori su svoju misiju usmerili ka tome da Serbia Business Run za 5 godina postane prvi najveći sportski događaj u regionu koji je potpuno održiv. Ovaj ambiciozni cilj biće postignut saradnjom sa kompanijom Schneider Electric svetskim liderom u oblasti upravljanja energijom i jednom od najodrživijih kompanija na svetu. Uz podršku ove kompanije na trkama se koriste inovativna tehnološka rešenja poput solarnih panela, pametnih klupa i reciklažnog sistema. Serbia Business Run je u saradnji sa Fondacijom Ana i Vlade Divac i JKP “Zelenilo Beograd” pokrenuo i kampanju “Trka za šume” sa ciljem da društveno najodgovornije kompanije doniraju stabla koja će na jesen biti zasađena u Beogradu.

Serbia Business Run tradicionalno podržavaju kompanije kojima je zdrav način života i aktivnost zaposlenih jedna od suštinskih vrednosti. Pored naslovnog sponzora partneri događaja su i Intersport, VodaVoda, Herbalife, Heineken 0.0, Esensa, Cardiopirin i Hyatt Regency Beograd. Svaka od kompanija, pored toga što je stala iza događaja, njemu direktno i doprinosi kroz zanimljive aktivacije ili poklone za učesnike.

Naslovna fotografija: Damir Vujković

Avatar
Zoomerhttp://www.zoomer.rs
ZOOMER. Priča nove generacije.

Komentari

Leave a reply

Molimo Vas, unesite komentar
Please enter your name here

Preporučujemo

Lice današnjice: Bolje da vodimo ljubav nego rat

Kao vernik, često sam bio osuđen. Povremeno od strane „verujućih" što branim prava lgbt+ zajednice, povremeno od lgbt+ zajednice što branim drugu...

Budućnost za mlade: Koliki je zaista generacijski jaz?

Stručni skup pod nazivom „Budućnost za mlade“ održan je u četvrtak 25. maja u Dorćol Platz-u u Beogradu, na kome su se...

Andreja Stanković: Zašto je meni aktivizam važan?

Andreja ima 24 godine i dolazi iz Sremske Mitrovice. Aktivizmom je počela da se bavi u Centru E8, kroz inicijativu #IdeGlas. Pitali...

Stefan Mihajlovski: (Po)pušta anestezija (JK i ja)

Zašto se Jelena Karleuša, koja kaže da je promenila mišljenje o predsedniku, toliko čudi kada neko promeni mišljenje o njoj,...

Instagram

Jachim zoomira nedelju

Preporučujemo

Najnovije

GLEDAJ

Još