Slobodna zona traži volontere

Filmski festival Slobodna zona otvorio je poziv za volontere koji vam prenosimo u celini.


Filmski festival traži tebe! I ove godine raspisujemo konkurs za volonterke i volontere! Sve što je potrebno su entuzijazam i ljubav prema filmovima, a nudimo priliku da se nauči mnogo o pripremi i realizaciji festivala, upoznaju zanimljivi ljudi iz sveta filma i da se besplatno pogledaju filmovi koji su na programu. 

Najveći i najposećeniji filmski festival angažovanog filma u našoj zemlji Slobodna zona održaće se po osamnaesti put, od 3. do 8. novembra. Festival Slobodna zona donosi najbolje savremene, angažovane art-house igrane i dokumentarne filmove iz celog sveta!

I ove godine u planu je hibridno izdanje Festivala – online na VOD platformi KinoKauch i sa publikom u bioskopima u Beogradu, Novom Sadu i Nišu, te pozivamo filmofile (koji imaju više od 18 godina) i žive u Beogradu, Novom Sadu ili Nišu, da se prijave na konkurs, i prožive jedinstveno i uzbudljivo iskustvo volontiranja na Slobodnoj zoni. A pre svega, svojim veštinama i prisustvom pomognu još jednom odličnoj organizaciji i reazlizaciji festivala.

U zavisnosti od afiniteta i interesovanja, volonteri će imati priliku da rade u okviru sledećih sektora festivala i tako steknu znanja i veštine za poslove kojima planiraju da se bave u budućnosti:

  1. Info pult (komunikacija sa publikom);
  2. Opšti poslovi pripreme i realizacije programa;
  3. Promocija festivala (priprema konferencije za medije, pisanje tekstova, pomoć pri vođenju društvenih mreža);
  4. Kreiranje foto i video materijala;
  5. Služba za goste festivala;
  6. Prevođenje.

Zainteresovani kandidati treba da do 26. septembra 2022. godine popune formular koji je dostupan na sajtu

Svi volonteri i volonterke će nakon završenog angažmana dobiti sertifikat o volontiranju.

Više informacija moguće je dobiti slanjem mejla na adresu volontiranje.freezonebelgrade@gmail.com ili putem društvenih mreža Slobodne zone Facebook i Instagram

Zoomer
Zoomerhttp://www.zoomer.rs
ZOOMER. Priča nove generacije.

Komentari

Leave a reply

Molimo Vas, unesite komentar
Please enter your name here

Preporučujemo

Instagram

Jachim zoomira nedelju

Preporučujemo

Najnovije

GLEDAJ

Još