Desanka, izvini

Orgazam.

Reč grčkog porekla koja označava složeni fizičko-psihološki fenomen koji se javlja kao vrhunac seksualnog uživanja u seksualnom odnosu ili nekoj drugoj seksualnoj delatnosti.

Oduvek sam se oslanjao na definicije kada bih sprovodio teoriju u praksu.

Egzaktnost definicija me je oduvek oduševljavala, ali kada je gore navedena definicija u pitanju, moja radna mašina se pregreva jer ne može da je upotrebi u punom obliku.

Ne znam da li je neko prokletstvo u pitanju, ili je samo problem u meni, ali deo definicije „fizičko-psihološki fenomen” nikada nisam uspeo da sprovedem u delo.

Nikad ni sa kim nisam svršio u punom obliku. 

Nisam ni psihološki deo ispunio.

Samo je fizički deo zadovoljen. I to ne uz nekog od mojih seksualnih partnera, već samo uz Desanku, koju odmila zovem Desa.

U erotičnoj vezi smo već sigurno šest godina, ne sećam se više tačno. Ne mogu da kažem da je to bila ljubav na prvi pogled, ali mogu da kažem da je to definitivno bila ljubav na prvi dodir. Njeni prsti su od prvog dana počeli detaljno da istražuju moje telo i da olako pronalaze moje erogene zone. 

Dani i besane noći bludničenja. 

Samobluda.

Desa ima i sestru bliznakinju koja je uvek sa njom, sa njene zapadne strane, ali me nikad nije naročito privlačila. Verovatno je razlog što sam i sam submisivan, a Desa je dosta dominantnija od svoje, skoro identične, bliznakinje. Iako nije bila moj tip, često smo je Desa i ja pozivali da nam se pridruži u našem bludničenju i delili zadovoljstvo sa njom. Dok bi Desa udarala pravo u moje slabe tačke, njena sestra bi me po ostatku tela pipkala, mazila, a nekad bi volela i da pomogne svojoj sestri tako što bi mi svojim jako nežnim prstima masirala prostatu.

Jako je čudan osećaj kada sa nekim ko je sa tobom od prvog dana tvog začeća, s kim zajedno rasteš i razvijaš se, na kraju seksualno opštiš, tačnije, doživiš fizički orgazam.

Desu bih mogao nazvati tipičnom jugoslovenskom ženom.

Domaćica, dočekuje muža kući sa već postavljenim stolom i lavorom sa mlakom vodom da mu opere noge, ispuni svoju bračnu dužnost kao žena i raširi noge, isprati ga uveče u kafanu da se opija i juri kurve i u toku noći se pravi da spava kada se mrtav pijan vrati kući. 

Zahvalan sam što su mi ramena jedni od retkih zglobova koje nisam sjebao, jer verujem da bi me bliznakinje davno ostavile.

Drugačija je od tipične jugoslovenske žene samo po tome što je uvek išla sa mnom i sve sam to radio na njene oči, ali ona je sve to uvek praštala, čak je i pristajala da nekog novog ubacimo u naš krevet i orgijamo. Sve sam to radio kako bih zadovoljio svoje potrebe, tačnije, kako bih jedinu definiciju koju nisam sproveo u delo, sprovedem. 

Desa, njena sestra, ja i neki stranac.

Osećala se njena ljubomora. Nekako, ne znam kako, čak nije dozvoljavala da doživim ni fizički orgazam. Molili su je da pomogne, ali je njena sujeta bila jača. Držala je do sebe, nije im dozvoljavala da me upoznaju kao ona. 

Kako se to meni nije svidelo, morali smo da postignemo kompromis. Želeo sam nove ljude, da osetim nešto drugo, nekog drugog.

Dogovor je bio da pustimo stranca u bračni život, ali samo pod uslovom da nam se oboma svidi.

I našli smo ga.

Mi inače volimo drvoseče, kao od brega odvaljene, poprilično starije od nas, a naš izabranik je potpuno suportno od onoga o čemu smo nas dvoje razmišljali. Nizak, mrškast, femkast, ali je imao „ono nešto” za oboje i nismo znali šta je, a to nas je intrigiralo.

Kako smo se upoznavali sa njim, sve više i više smo bili u bunilu u kojem nam se prikiljučila i Desina bliznakinja koja se zaljubila u tog (ne)željenog stranca u braku.

Fizička privlačnost je na početku bila kod mene minimalna, ali tu su bliznakinje radile svoje, iako bi trebalo da ih moja volja i moji impulsi kontrolišu, nekako su se otele kontroli i poletele su ka njemu, da upoznaju njega, poput mene.

Fizički aspekt kod mene nije nešto bio jak, ali njegov govor me je hipnotisao. Oduševljeno bih gledao u njega i slušao ga satima kako priča o raznim temama. Desa se uvek slagala sa mnom i uvek sam bio u pravu, dok sa njim je bilo drugačije. Protivrečio mi je često, nije se uvek slagao sa mnom. 

To me je palilo toliko da bih zaboravljao na Desanku, što je, očigledno, i bio njegov cilj.

Taj psihološki momenat nas je doveo do kreveta. Pogadjao je moje erogene zone poput Desanke, ali mu ona nije pomagala, jer sigurno bih znao da mu je nešto pokazala. Stefan je bliznakinje zarobio visoko iznad moje glave dok sam ja uživao više nego ikada sa Desankom, ili nekim od stranaca.

Prvi put u krevetu sa nekim, bez Desanke.

Ali, ipak i on nije bio dovoljan.

Nakon brojnih pokušaja, moj eksperiment nije uspeo, definicija nije postala praksa. Dobio sam napokon taj psihološki deo, ali sam isključio fizički. Nije mi bilo jasno kako. Sve je radio kao Desa, možda i bolje. Ali, taj psihološki deo je nadjačao fizički. Desanku sam i zaboravio. I ona je to shvatila i povukla se. 

Nisam dobio „psihološko-fizički fenomen”, ali sam zato dobio napokon psihički, koji mi je i dovoljan.

Desanka, izvini, ali ostavljam te, jer moj mozak je, napokon, doživeo orgazam.


Priča je osvojila sedmo mesto na konkursu za najbolju neobjavljenu kvir priču magazina Optimist

Komentari

Leave a reply

Molimo Vas, unesite komentar
Please enter your name here

Preporučujemo

Instagram

Jachim zoomira nedelju

Preporučujemo

Najnovije

GLEDAJ

Još