ZOOMER Player by Nemanja Stanković

Ko kaže da klasična muzika i pop kultura ne idu zajedno? U četvrtoj epizodi Zoomer Player-a top5 pesama koje svaki Zoomer mora da čuje bira mladi violončelista NEMANJA STANKOVIĆ! ⚡

⚡⚡⚡⚡⚡

Elvis Presley – Can’t help falling in love

Ovu pesmu znam ceo svoj život i odabrao sam je zato što je to jedan od klasika koji će sve nas nadživeti. Jednostavna, a za sva vremena. I naravno, Elvis kao legenda koji je ostavio neizbrisiv trag na celokupnu pop kulturu.

⚡⚡⚡⚡⚡

Jason Derulo – Take you dancing

Ovu stvar najradije slušam u kolima, sa klincem. Odvrnemo do daske i pevamo „da da da da daa da“ 🙂

⚡⚡⚡⚡⚡

El Tango de Roxanne“ iz filma „Moulin Rouge

 Sting kao inspiracija, a moja opčinjenost prema Nicole Kidman datira još od tada. Scena u filmu koju prati ova pesma je jedna od meni najdražih filmskih scena ikada. Senzualna je, napeta, provlači se zvuk argentinskog tango-a koji lično obožavam, ima savršenu dinamiku.

⚡⚡⚡⚡⚡

Maroon 5 – This Love

Po mom mišljenju, ovo je jedna od najboljih pop pesama od početka 21. veka. Maroon 5 realno i nije jedan od mojih najdražih bendova, ali je fakat da imaju mnogo hitova i da su sve mahom pesme koje rado slušam.

⚡⚡⚡⚡⚡

Đorđe Balašević – Priča o Vasi Ladačkom

I jedna domaća, za moju dušu. Balašević je zaista bio jedan od naših najvećih pesnika i interpretatora koji je za sobom ostavio riznicu najlepših emocija i pokazao nam je kako se muzikom spajaju duše.

⚡⚡⚡⚡⚡

Ako vam se sviđa muzički ukus Nemanje Stankovića, kliknite na plejlistu i uživajte u ovom skroz zanimljivom mixu hitova, sve na jednom mestu! 🙂

Nemanja Marinović
Kad ne uređuje tekstove, bistri politiku. Kad ne bistri politiku, bistri pop kulturu.

Komentari

Leave a reply

Molimo Vas, unesite komentar
Please enter your name here

Preporučujemo

Instagram

Jachim zoomira nedelju

Preporučujemo

Najnovije

GLEDAJ

Još