VI BIRATE PRAVOG MUŠKARCA 2021. GODINE!

Centar E8 otvara nominacije za nagradu PRAVI MUŠKARAC 2021!

Centar E8, koji je u svom dugogodišnjem radu prepoznat u društvu kao organizacija koja se bori protiv toksičnog maskuliniteta, ovu nagradu dodeljuje sedmi put, muškarcu koji je u prethodnom periodu prepoznat kao pozitivan uzor i primer muškosti mladićima i dečacima.

Pojedinac koji dobija ovo priznanje treba da bude neko ko se, u okviru svoje delatnosti, zalaže za afirmaciju principa ljudskih prava, rodne ravnopravnosti, tolerancije, humanosti i nenasilja.

Da bi neko dobio nagradu, potrebno je da prođe kroz dva kruga selekcije. Na prvom mestu, potrebno je da ga građani i građanke, putem otvorenog konkursa, nominuju za nagradu. Od predloženih kandidata, odluku ko će dobiti nagradu donosi žiri koji čine svi prethodni dobitnici. A to su Marko Somborac, prvi dobitnik nagrade, zatim Saša Janković, Marčelo, Zoran Kesić, Renato Grbić i Branislav Trifunović – trenutni nosilac titule.

Nominacije traju do kraja meseca novembra, a sve što treba da uradite kako bi predložili svog PRAVOG MUŠKARCA jeste da kliknete na ovaj LINK i predložite kandidata.

Nagrada će biti dodeljena 10. decembra, na Međunarodni dan ljudskih prava.

Zoomer
Zoomerhttp://www.zoomer.rs
ZOOMER. Priča nove generacije.

Komentari

Leave a reply

Molimo Vas, unesite komentar
Please enter your name here

Preporučujemo

Instagram

Jachim zoomira nedelju

Preporučujemo

Najnovije

GLEDAJ

Još