TRENDING: Sa Bellom Hadid u 2023.

SREĆNA NOVA GODINA!
Ako do sada i niste čuli za Vojaža i Nućija i vrlo se iznenadili otkud oni ispred Skupštine na dočeku – sad je to već zaista nemoguće. Jedino ko apsolutno živi ispod kamena u novoj 2023. godini na Balkanu nije ukačio „Bellu Hadid“, a to nije čak ni jedina Vojaževa pesma u vrhu treninda na samom početku godine.

VOYAGE X NUCCI – BELLA HADID

Ako je 2022. godina bila jaka za ovaj dvojac, početak nove godine im je još jači! Što nije čudno, jer nema neke razlike između ove pesme i svega što smo čuli do sada od njih – ni muzički, ni tekstualno. A „Bella Hadid“ je evidentno „a thing“ trenutno.
Nisu oni prvi koji su opevali trenutno najpopularniju svetsku lepoticu. Pre njih je to uradila Maya Berović u pesmi „Ale ale“ – ali Nucci i Voyage imaju sreće što Mayu niko reč ne razume – pa su sad uspešno „klejmovali“ Bella Hadid brend.
Da li smo dobili hit godine već u prvih nedelju dana, ili ova pesma neće opstati dugo kao kolaboracija Henny-a i Breskvice? Hm 🙂


VOYAGE – LA LA LA

Voyage startovao jako, pa eto još jednog hita, tako kreativnog i nikad do sada viđenog naziva LA LA LA LA LA. Ako vam pesma zvuči poznato – i jeste. Čuli ste taj ritam milion puta u milion verzija i u svakoj od njih je – La La La La La.
No, koga briga – njemu Tra-la-la-la-la donosi drugo mesto na trendingu i gomilu love.


RELJA TORINNO X POPOVSKA – KOKAKOLA

„Drži me za ruku – splav tone, splav tone“

Dan pre legendarnog polu-potonuća beogradskog „Titanika“ u novogodišnjoj noći – o ovome zapevaše Relja i Popovska. Perfect timing?


BRESKVICA – LOŠ

Taman što se skinula sa trendinga sa duetom sa Henijem – evo Breskvice opet u vrhu. Obećala je da ćemo ove godine svakog meseca dobiti po jednu novu pesmu, a na samom početku godine „Loša“ je dobila svoj pandan – „Lošeg„.
I koliko su „Dunav i Sava“ mini-revolucija u GenZ muzici, u ovoj pesmi se Breskvica vraća svom standardnom blago-orijentalnom zvuku i klasičnim novokomponovanim „stavi bebebebebebebebebebe gde god ne znaš šta ćeš“ tekstovima.
Ništa, čekamo februar.


JALA BRAT & BUBA CORELLI & DEVITO – KARAMELA

Ako vam diskografija Jale i Bube zvuči kao jedna ista dugačka pesma koja nikako da se završi – evo dodajte tom nizu još dva minuta „Karamele“. Da, toliko je pesma kratka i da – zvuči kao deo neke od prethodnih pesama koji je slučajno isečen u editu.
Ljudi, uozbiljite se.


PRATEĆI SADRŽAJ TRENDINGA

Da, reći ću to – godina je startovala toliko dosadno da je (ponovo) najzabavnija stvar ono što prati trending, a ovaj put je to Tea Tairović i njena obrada velikog (i pomalo zaboravljenog) starog hita Suzane Jovanović. Bar smo dobili nešto maaaalo drugačije. U nastavku liste nalazi se i kolaboracija Raste i Alena Sakića zbog koje je nedavno jedno beogradsko romsko neformalno naselje preplavljeno vatrometima i šatorima i na kratko bilo najveća žurka u Srbiji.
I da, na listi se nalazi i Đorđe, i to sa čini se celim albumom. Pa hajde da vidimo šta će sa tim biti.

Naslovna fotografija: youtube printscreen

Nemanja Marinović
Kad ne uređuje tekstove, bistri politiku. Kad ne bistri politiku, bistri pop kulturu.

Komentari

Leave a reply

Molimo Vas, unesite komentar
Please enter your name here

Preporučujemo

Instagram

Jachim zoomira nedelju

Preporučujemo

Najnovije

GLEDAJ

Još