TRENDING: Malo blamantno

U vrhu i dalje KALAŠI, ali ove nedelje u trendingu i pesma od koje nas je malo i sramota.

ZERA – KALAŠI

Gori Beograd, tako i preko gori svaki klub… i taj tvoj BMW zarađen teško vraća se na jug!

Iskustva sa terena kažu da „jebo te BMW“ pesma (za neupućene koji žive ispod kamena Zera – Baraba) još uvek više kida nego ovaj drugi BMW što se vraća na jug, ali Zera odlučno stoji i dalje na vrhu trendinga i nema nameru da se odatle skorije skloni. I ne treba, ovo jeste najveća kidalica jeseni 2022.


HURRICANE – POLJUPCI U ZORU

Hoće li to Hurricane Dva da zasene Hurricane Jedan?

Sanja Vučić – Omađijan je pesma koja je verovatno rekorderska u novije vreme po nedeljama provedenim u vrhu trendinga, ali iako još uvek nisu stigle do vrha (ne da im Zera koja sa istom pesmom drži i prvo i drugo mesto), Hurricane naslednice se penju uporno – dok je Sanja u padu, a Ivana i Ksenija nisu ni stigle do vrha trendinga. A mislili smo da je i Hurricane Dva veštački projekat koji neće pro

i… hm.


MAHRINA – KLIK KLIK

I mi smo svi klik-klik-kliknuli sa Mahrinom još i pre IDJ Show-a, a to je klik koji i dalje traje. Da li je ova pesma blizu dobra kao „Šta šta šta“ – ne, ne, nije. Ali i „klik klik klik“ nam se sviđa, pa šta?!


negujmosrbski x Ana Kokić – Mitrogol

Dok smo kod Mahrine, sećate se da je imala duet „Lololo“ sa Anom Kokić? Sada je Ana taj svoj jedan od retkih hitova u novo doba uspela da upropasti sa „Mitrogolom“. Sigurno nema Mahrina nikakva prava na pesmu, ali da ima – trebalo bi da je tuži.

Nazovi humor možemo da očekujemo od drugih potpisnika ovog dueta, ali šta će ovo Ani? Skapirali smo u šou programu „Tvoje lice zvuči poznato“ da zna i da peva i da igra i da je multitalentovana i da je jedina srpska Pink… šta sad hoće – da bude srpska Šakira i da peva o svetskom prvenstvu? A „Kosovo je Srbija“ je tu zato što – što zapravo? I Šakirin (sada već nažalost bivši) suprug je Španac, pa nije u svojim pesmama o Svetskom prvenstvu pevala o statusu Katalonije.

Ana, uozbilji se. Ne ide ti. Mojne mala. Pls.


Desingerica X Pljugica – Tuckavacc

Na četvrto mesto iskočio audio pesme koja postoji deset dana, nije da ima nešto puno pregleda – ali isplivala je. Ajde da vidimo kolko će da se zadrže, pa da li treba da komentarišemo. Svakako, da ne bude da neki (t)rep gas nije neke nedelje u top5.


POPOV – ČIK POGODI

Mislili ste da je Coby Brena za novo doba zbog lutke koju je prodavao uz poslednji hit? Popov izgleda hoće da mu skine tu titulu – Čik pogodi je preko noći uplivao na trending! A kako i ne bi kada je autor pesme Henny, a ženski vokal Zera.

O da, to znači da Zera ove nedelje ima i prvo i drugo i peto mesto na trendingu 🙂


PRATEĆI SADRŽAJ TRENDINGA

Prateći sadržaj skoro pa zanimljiv… ponovo su se uzdigle Hurricane Dva, pa je sada i „Al Capone“ ponovo skoro pa u top5, na korak je ispod… Odmah za njim su Albino X Amna, etno-gas ne posustaje! Ali za njima odmah najveća kraljica Zvezda Granda – Tanja Savić i novi hit singl „Boli li“. Videćemo da li će uspeti da se podigne u top5! Sledi Senidah, sa pesmom „Dva prsta“, a od nje možemo tek svašta da očekujemo jer je ceo album izašao. Pa, biće uzbudljiva naredna nedelja!

Nemanja Marinović
Kad ne uređuje tekstove, bistri politiku. Kad ne bistri politiku, bistri pop kulturu.

Komentari

Leave a reply

Molimo Vas, unesite komentar
Please enter your name here

Preporučujemo

Instagram

Jachim zoomira nedelju

Preporučujemo

Najnovije

GLEDAJ

Još