TOP TRENING 2022: Postanite treneri i trenerice Centra E8

Centar E8 poziva mlade da se prijave na trening za trenere i trenerice i tako postanu deo našeg tima, naše zajednice i naše organizacije.

 • Želite li da radite sa grupama mladih u vašem gradu i širom Srbije?
 • Verujete li u borbu protiv nasilja, rodnu ravnopravnost, zdrave stilove života i aktivizam mladih?
 • Imate li iskustva u radu sa mladima i za mlade?
 • Da li ste spremni da usvajate nova znanja i veštine?
 • Želite li da pozitivno utičete na živote mladih, da ih osnažite ih za aktivizam, kao i za izbor buduće profesije?

Ukoliko vas zanimaju teme prevencije nasilja, diskriminacije i govora mržnje, rodne ravnopravnosti i preispitivanja stereotipa u patrijarhalnom društvu, medijska i informaciona pismenost, kao i promocija zdravih stilova života – ovo je poziv za vas! Ukoliko želite da učestvujete u kreiranju drugačijeg, zdravijeg i bezbednijeg sveta u kom ima mesta za sve različitosti, ohrabrujujemo vas da se prijavite na drugi, veliki, sveobuhvatni *TOP* trening za trenere i trenerice Centra E8.

Da li znaš šta znači naziv Centra E8? … Reč “EDUKACIJA” ima devet slova! E+8.

Primarna delatnost naše organizacije jeste edukacija mladih. Verujemo da znanje menja stavove i poglede na svet… I zato, da je EDUKACIJA = MENJANJE SVETA NA BOLJE!

Na 2. TOP treningu, želimo da edukujemo grupu trenera i trenerica, koji će svoja znanja prenositi dalje: vršnjacima, vršnjakinjama, kao i novim generacijama mladih, širom Srbije, koji redovno učestvuju u projektima Centra E8. Kada uspešno završite obuku na TOP treningu, postajete deo E8 zajednice.

To znači da samostalno i u saradnji sa našim timom, držite radionice, obuke i vežbe, mladim korisnicima i korisnicama naših programa.

Tražimo mlade, entuzijastične i motivisane osobe koje će najpre proći obuku koju organizujemo, a potom imati mogućnost da postanu deo tima, da budu profesionalno angažovane u sprovođenju edukativnih radionica i treninga Centra E8 i tako, svojim radom, doprinesu osnaživanju mladih, uz konstantnu saradnju i podršku.

Tokom TOP treninga učesnici/e će imati priliku da steknu veštine vođenja/facilitacije radionica i treninga, komunikacijske i veštine javnog nastupa, da izuče metodologije rada sa mladima, da unaprede znanja iz navedenih tema, kao i da podele svoja znanja i iskustva i takođe da uče i jedni od drugih.

TOP trening održaće se u periodu od 19. do 22. septembra, u Hotelu Ub – Business & Wellness.

Troškovi puta, smeštaja i hrane su pokriveni od strane organizatora. Učesnicama i učesnicima treninga biće obezbeđen prevoz od i do Beograda.

Želimo da vas posebno ohrabrimo da se prijavite ukoliko:

 • Imate između 18 i 30 godina;
 • Posedujete prethodno iskustvo u vođenje edukativnih radionica i treninga, u volontiranju,  aktivizmu i omladinskom radu;
 • Posedujete relevantno formalno i/ili neformalno obrazovanje, iz oblasti društvenih nauka, aktivizma za ljudska prava ili edukacije;
 • Delite vrednosti Centra E8 i programa koje sprovodimo (to su: nenasilje, ravnopravnost, anti-diskriminacija, zdravi stilovi života i aktivizam u oblasti ljudskih prava);
 • Ako volite i poštujete razlike među ljudima;
 • Ako ste fleksibilna, dinamična, proaktivmo nastrojena osoba, željna novih saznanja i novih poznanstava.

Ako ste zainteresovani/e da postanete deo trenerskog tima Centra E8, popunite online prijavu.

Rok za prijavljivanje je 11. septembar 2022.

Izabrani učesnici/ce biće kontaktirani putem mejla.

Prijavljivanje se vrši isključivo popunjavanjem online formulara!

Odabrani učesnici/e biće blagovremeno obavešteni o svim logističkim informacijama.

Za više informacija možete nas kontaktirati na centar@e8.org.rs

Zoomer
Zoomerhttp://www.zoomer.rs
ZOOMER. Priča nove generacije.

Komentari

Leave a reply

Molimo Vas, unesite komentar
Please enter your name here

Preporučujemo

Instagram

Jachim zoomira nedelju

Preporučujemo

Najnovije

GLEDAJ

Još