Postani volonter/ka Slobodne zone

Filmski festival koji svi volimo, „Slobodna zona“, raspisao je konkurs za volontere i volonterke koji će učestvovati u realizaciji festivala. Festival će biti održan od 4. do 9. novembra, a konkurs za volontere raspisan je do 3. oktobra. Nemate mnogo vremena, zato klik na prijavu, a mi vam donosimo dodatne informacije i preporuke:

Prvo, u pitanju je festival angažovanog filma – dakle, sve što se emituje na njemu važno je pogledati. Vrlo jednostavno. Volonteri će imati priliku da pogledaju filmove sa festivala, što znači – mnogo prostora za učenje i razvoj, nova iskustva i druženje.

U pitanju je hibridno izdanje festivala, što znači da osim online na VOD platformi KinoKauch biće održane i projekcije sa publikom u bioskopima u Beogradu, Novom Sadu i Nišu. Ako živite u ovim gradovima, ili ćete biti u njima u nedelji festivala, a filmofili ste – dal je realno da biste propustili?

I treće, festival pruža više opcija za volontiranje u skladu sa vašim afinitetima, te ćete steći iskustvo koje vam je zapravo značajno. Da li je su to komunikacijske veštine i razgovor sa publikom na info pultu, ili iskustvo rada u promociji festivala i pisanju tekstova i vođenju mreža, ili možda čak prevođenje, podrška gostima festivala ili ste možda talentovani za fotografiju i video – sve su vam to mogućnosti.

Više o tome na njihovom sajtu, od nas samo preporuka, pa vi vidite dal biste to propustili 🙂

Pozdrav i vidimo se svakako na Sigurnoj zoni!

Zoomer
Zoomerhttp://www.zoomer.rs
ZOOMER. Priča nove generacije.

Komentari

Leave a reply

Molimo Vas, unesite komentar
Please enter your name here

Preporučujemo

Instagram

Jachim zoomira nedelju

Preporučujemo

Najnovije

GLEDAJ

Još