Piknik danas otvara sezonu!

Prvi Piknik u ovoj sezoni održava se u nedelju 11. juna u centru grada u parku na Donjem Kalemegdanu! Program počinje u podne, završava se oko 20 časova, a prisustvo je potpuno besplatno.

Muzičko putovanje na prvom Pikniku u 2023. godini otvaraju Ribs i Igor Jadranin.

Kako biste se lepo zabavili, ali i rekreirali u prirodi na Pikniku su ovaj put MoleKul – centar zabavne nauke sa radionicama za decu od 6 do 14 godina, Foton yoga studio, i Aktivni Klub sa stolovima za stoni tenis i šah.

Od ove godine Piknik uvodi i širu ponudu ponudu hrane i pića, tako da ćete da jedete Burger House burgere, Zaokret vegetarijanske i veganske opcije, Bubamara sladoled i Ferdinand knedle. Od ponude pića moći ćete da se osvežite na limunada baru, okrepite ledenim Salto kraft pivom, a ako ipak preferirate tradicionalna piva, tu je Birra Moretti. 2 Tales destilerija priprema najfinija miks pića od džina i vodke (nezaobilazni Piknik fizz!), vinarija Eden nam šalje njihov izbor vina, a naravno tu je i nezaobilazna Zaokret kafa (naš favorit Piknik affogato). Plaćenje na Pikniku vrši se tokenima koje menjate za novac na Info pultu Piknika.

Foto: Nemanja Stojanović

Piknik se trudi da koristi što manje plastičnog otpada i da zelene površine ostavi netaknute nakon korišćenja.

Želimo da sa nama provedete predivan dan u prirodi i da to nastavite da radite i bez nas, ali isto tako hajde da zajedno razmišljamo unapred o načinu odlaganja otpada i sačuvamo park kako bi i narednih dana svi mogli da uživaju u njemu na isti način. Pozovite drugare, roditelje, decu i ljubimce, ponesite ćebiće, kreme za sunčanje i sprejeve protiv komaraca i vidimo se na prvom Pikniku ove godine„, poručuju organizatori.

Piknik se osmu godinu za redom održava u beogradskimn parkovima u organizaciji Udruženja Kišobran.

Naslovna fotografija: Nemanja Stojanović

Zoomer
Zoomerhttp://www.zoomer.rs
ZOOMER. Priča nove generacije.

Komentari

Leave a reply

Molimo Vas, unesite komentar
Please enter your name here

Preporučujemo

Instagram

Jachim zoomira nedelju

Preporučujemo

Najnovije

GLEDAJ

Još