Nova škola / Sedmi čas / ETIKETIRANJE

Etiketiranje je nasilje.
Nekad psihološko, nekad seksualno, a uvek socijalno nasilje. Kako ga prepoznati, prevenirati i protiv njega se boriti saznajte u novoj epizodi serijala NOVA ŠKOLA.

Serijal #NovaŠkola nastao je u okviru projekta #Future4Youth.

U ovom projektu, zajedno sa jedanaest partnerskih organizacija iz regiona, koje čine mrežu YMI (Young Man Initiative) zalažemo se za obrazovanje utemeljeno na životnim veštinama, za škole bez nasilja, zdrave stilove života i rodnu ravnopravnost.
YMI je mreža koju okuplja Care International, a projekat Future 4 Youth finansiran je Austrijske agencije za razvoj i OAK Fondacije.

Autori/ke emisije su članovi #BUDIMUŠKO kluba uz podršku Milene Bogavac, Nemanje Marinovića i Nikole Vasića.

U ovoj epizodi u gostima su nam alumnista Budi muško kluba Đorđe Trbojević u uvodnom času, najbolja učenica Marija Zornić, psihološkinja gimnazije „Sveti Sava“ u Beogradu, i u zadnjoj klupi profesorka likovnog obrazovanja Milena Obradović.

Na „velikom odmoru“ obratiće vam se psiholog ustanove „Zvečanska“ Ljubiša Jovanović, pedagoškinja Tijana Pavlović, predsednica „Polifonija Teatra“ Ljubica Bjelanski Ristić i Zorana Antonijević, konsultantkinja za rodnu ravnopravnost.

Serijal #NovaŠkola emitovaće se svakog poslednjeg dana u mesecu!

Zoomer
Zoomerhttp://www.zoomer.rs
ZOOMER. Priča nove generacije.

Komentari

Leave a reply

Molimo Vas, unesite komentar
Please enter your name here

Preporučujemo

Instagram

Jachim zoomira nedelju

Preporučujemo

Najnovije

GLEDAJ

Još