Nova škola / Sedmi čas / ETIKETIRANJE

Etiketiranje je nasilje.
Nekad psihološko, nekad seksualno, a uvek socijalno nasilje. Kako ga prepoznati, prevenirati i protiv njega se boriti saznajte u novoj epizodi serijala NOVA ŠKOLA.

Serijal #NovaŠkola nastao je u okviru projekta #Future4Youth.

U ovom projektu, zajedno sa jedanaest partnerskih organizacija iz regiona, koje čine mrežu YMI (Young Man Initiative) zalažemo se za obrazovanje utemeljeno na životnim veštinama, za škole bez nasilja, zdrave stilove života i rodnu ravnopravnost.
YMI je mreža koju okuplja Care International, a projekat Future 4 Youth finansiran je Austrijske agencije za razvoj i OAK Fondacije.

Autori/ke emisije su članovi #BUDIMUŠKO kluba uz podršku Milene Bogavac, Nemanje Marinovića i Nikole Vasića.

U ovoj epizodi u gostima su nam alumnista Budi muško kluba Đorđe Trbojević u uvodnom času, najbolja učenica Marija Zornić, psihološkinja gimnazije „Sveti Sava” u Beogradu, i u zadnjoj klupi profesorka likovnog obrazovanja Milena Obradović.

Na „velikom odmoru” obratiće vam se psiholog ustanove „Zvečanska” Ljubiša Jovanović, pedagoškinja Tijana Pavlović, predsednica „Polifonija Teatra” Ljubica Bjelanski Ristić i Zorana Antonijević, konsultantkinja za rodnu ravnopravnost.

Serijal #NovaŠkola emitovaće se svakog poslednjeg dana u mesecu!

Avatar
Zoomerhttp://www.zoomer.rs
ZOOMER. Priča nove generacije.

Komentari

Leave a reply

Molimo Vas, unesite komentar
Please enter your name here

Preporučujemo

Novo zahlađenje odnosa Grčke i Turske izvor nestabilnosti

Turska državna novinaska agencija Anadolu, prenela je da je turski predsednik Redžep Tajip Erdogan rekao da za njega grčki premijer Kirijakos Micotakis...

Korona je stigla u Severnu Koreju – ili je groznica?

Otkako se virus proširio iz Vuhana u Kini, skoro sve zemlje sveta imale su kontakt sa kovidom. Virus je stigao čak i...

Leksikon s2:ep17 /Marko Milivojević

Poželeti da saznaš  životnu priču ponekad podseća na nemoguću misiju. Leksikon je te nemoguće misije pretvarao u moguće. Barem iz dosadašnjeg iskustva.

ZOOMER OCENJUJE s2:e1 – SAJSI MC

U novoj sezoni OCENJIVANJA drugačiji koncept od onoga što ste do sada navikli, a prva na udaru naše kritike biće ni manje...

Instagram

Jachim zoomira nedelju

Preporučujemo

Najnovije

GLEDAJ

Još