Nađa Popivoda: Savršeno ne postoji

Kada se pojavila na Jutjub sceni, Nađa Popivoda @popivoda.nadja je svojim vlogovima izazvala veliku pažnju publike. Na toj platformi je nastavila da deli iskustva sa putovanja i iz svakodnevnog života i za kratko vreme stekla je veliki broj pratilaca. Sa kanalom je počela spontano, a govori nam o tome da stvari radi dokle god su i njoj samoj interesantne. Navodi da joj je važno to što spoznaje ukus svoje publike, kao i to da voli da njeni gledaoci vide „realne stvari“, iako je uvek potrebno napraviti granicu.

Često navodiš da si sa Jutjub kanalom počela iz razonode i da stvari radiš spontano, onoliko koliko ti prijaju. Šta si sve naučila nakon godinu i po dana snimanja na ovoj platformi?

Ne bih rekla sam naučila, ali da svakako vremenom više spoznajem šta moja publika voli.

Kada govorimo o tvom kontentu, pored interesantnih, često nedeljnih vlogova, vlogova sa putovanja, publika voli da čuje tvoje stori tajmove i lična iskustva. U jednom videu si navela da si u privatnom životu znatno drugačija. Koliko dopuštaš svojim pratiocima da upoznaju pravu Nađu i koliko je važno postaviti granicu između ova dva sveta?

Ja volim da ljudi vide realan prikaz, ali dosta toga se i ne vidi. Jer normalno da ja kao „režiser“ svojih vlogova napravim selekciju. Kod mene granica nastaje čim se kamera ugasi.

Veoma su gledani videi sa tvojom mamom Marijanom i baka Gogom, koja se odlično snalazi u ulozi kuvarice, ali i „modnog žirija“. Koliko ti znači njihova podrška i učešće u tvojim videima? Da li ti smeta što neki od tvojih pratilaca porede tebe sa tvojom mamom?

Mnogo mi znaci podrška od meni bliskih ljudi. Zapravo najviše mi i znače njihove kritike i pohvale. Nikako mi ne smeta, zato što mislim da smo veoma slične po našoj spontanosti.

U svojim videima, često spominješ svoj problem sa kilogramima, dijete, zdravu ishranu i treniranje. Čini se da objektivno govoriš o sebi i sagledavaš svoje mane. Koliko ti je važno da budeš iskrena sa svojom publikom, a posebno sa mladim devojkama koje često imaju iskonstruisanu, iluzornu sliku o „savršenim“ influenserkama?

Mislim da savršeno definitivno ne postoji. Ja iskreno mnogo volim da jedem, ali isto tako govorim pratiocima kako treniram svakodnevno i tako pronalazim neki balans.

Ti si neko ko voli da putuje, te u poslednje vreme, na tvom kanalu, imamo priliku da gledamo svakodnevne vlogove iz Milana, Venecije, Beča i Barselone. Koje od ovih mesta je najspecifičnije i gde se ti osećaš najprijatnije? Koliko ti znači to što, konačno možeš da putuješ?

Najviše volim Ameriku i za nju sam najviše vezana jer sam je posećivala kao mala sa tatom. Ostala mi je u najlepšem sećanju i uvek se radujem da je posetim.

Kada govorimo o domaćoj sceni influenserki i influensera, primetan je porast sve sličnijeg kontenta, fotografija. Šta ti misliš o tome? Koliko se trudiš da ostaneš autentična i sebi dosledna, danas kada su u razvoju mikroinfluenseri sličnog sadržaja?

Najiskrenije, trudim se da sadržaj koji pravim pre svega bude meni interesantan. Velika pomoć mi je i moj najbolji drug i fotograf Batajić. Tako da zajedno dolazimo do raznih ideja.

Jedan od videa koji je, takođe, izazvao mnogo pažnje, jeste video o tvojoj operaciji nosa. Neki su te kritikovali, tvrdeći da ti ona nije bila potrebna, ali si ti objasnila koliko je ta operacija, koju si uradila sa 18 godina, pomogla. Često navodiš upravo rad na sebi na svim poljima. Koji je tvoj, sveopšti savet za mlade, koji nisu zadovoljni sobom, bilo na fizičkom, bilo na psihičkom planu?

Moj savet je da uradite šta god poželite jer na kraju vi ostanete sami sa sobom. Jedan je život i smatram da treba uživati. Što više.

Komentari

Leave a reply

Molimo Vas, unesite komentar
Please enter your name here

Preporučujemo

Instagram

Jachim zoomira nedelju

Preporučujemo

Najnovije

GLEDAJ

Još