MEĐUNARODNA STUDENTSKA NEDELjA U BEOGRADU: Beograd je domaćin mladima iz preko 50 zemalja sveta!

Najveći omladinski festival u Jugoistočnoj Evropi održava se po 16. put u glavnom gradu Srbije. Festival traje od 16. do 24. jula i okupiće više od 250 mladih iz više od 50 država sveta i sa 4 različita kontinenta.

Ideja vodilja festivala je da približi mlade iz različitih kulturnih i društvenih sredina kroz učenje, druženje, saradnju i razmenu ideja. Ovogodišnja tema festivala je Budućnost komunikacije, a svesni svih izazova sa kojima se mladi susreću u doba digitalne komunikacije, organizatori su se odlučili da edukativne radionice na festivalu budu posvećene upravo ovoj temi.

Osim edukativnog, festival ima i zabavni segment koji čine razvnovrsni događaji, poput Sajma država, Srpskog dana, turističkih tura po Beogradu, Defilea zastava, a jedan od njih je i Art night (Umetničko veče).

Ovo kulturno-humanitarno veče posvećeno umetnosti u brojnim formama biće organizovano 22. jula, od 19č, na Dorćol Platzu i sadržaj događaja će biti otvoren za SVE posetioce!

Ovogodišnji program sastojaće se iz humanitarnih prodajnih izložbi, bazara, kroki sesija, tekstilne radionice, kaligrafije uživo, razmene knjiga, dance showcase-a i bogatog muzičkog programa.

Pozivamo vas da dođete 22. jula na Dorćol Platz, uživate u umetnosti i pokažete humanost na delu!

Sav prihod prikupljen na događaju biće doniran za lečenje Helene Gavran, devojke koja boluje od hidrocefalusa i tumora na malom mozgu, a kojoj je hitno potrebna pomoć svih nas.

O organizatoru: Svetski omladinski talas (SOT) je omladinsko neprofitno i nevladino udruženje osnovano 2005. godine sa idejom umrežavanja i osnaživanja mladih. Naša misija je uspostavljanje ravnopravnost među različitim etničkim i socijalnim grupama i rešavanje aktuelnih globalnih problema, a naročito onih koji se tiču mladih.

Zoomer
Zoomerhttp://www.zoomer.rs
ZOOMER. Priča nove generacije.

Komentari

Leave a reply

Molimo Vas, unesite komentar
Please enter your name here

Preporučujemo

Instagram

Jachim zoomira nedelju

Preporučujemo

Najnovije

GLEDAJ

Još