Maša Mileusnić i Una Senić na panelu o mentalnom zdravlju

Novinarka Maša Mileusnić i radio voditeljka Una Senić govoriće na panelu o mentalnom zdravlju u okviru Beogradskog festivala mentalnog zdravlja koji će se održati u subotu, 9. oktobra u Beogradu, povodom obeležavanja Svetskog dana mentalnog zdravlja. Panel će biti održan u 18h u prostoru Miljanko Dereta, dok sam festival počinje u 14h.

Uz Mašu i Unu, na panelu pod nazivom „Da li ste vi normalni?“, govoriće i novinarka Ivon Jafali, glumica Milena Predić, muzičari Đorđe Jovanović Đolo i Boško Ćirković Škabo, zatim Demir Ahmetović i Nenad Pejović.

U okviru festivala biće održana i tribina „Fizička aktivnost u službi mentalnog zdravlja“ u organizaciji Gradskog zavoda za javno zdravlje, kao i antistres radionica koju organizuje udruženje „Herc“, simulacije grupe samopomoći i razgovor „U poverenju“ sa psiholozima udruženja Videa.

Ulaz na festival je slobodan, a za Antistres radionicu i Grupu samopomoći, zbog ograničenog broja mesta i epidemioloških mera, obavezne su prijave na mail – hercudruzenje@gmail.com

Festival organizuju članice Pokreta za mentalno zdravlje.

Zoomer
Zoomerhttp://www.zoomer.rs
ZOOMER. Priča nove generacije.

Komentari

Leave a reply

Molimo Vas, unesite komentar
Please enter your name here

Preporučujemo

Instagram

Jachim zoomira nedelju

Preporučujemo

Najnovije

GLEDAJ

Još