La Femme u Beogradu – Bizarnost koja se ne sme propustiti!

La Femme, „Verovatno najveći francuski rok bend trenutno” prema kultnom portalu Pitchfork, nastupiće u Domu omladine Beograda 22. maja 2024. godine.

Neobični i zarazni sastav La Femme, koji je daleko od svakog „običnog” benda. Osnovali su ga klavijaturista Marlon Magnée i gitarista Sacha Got pre više od 10 godina. Iza sebe imaju 5 albuma, a proslavila ih je pesma „Où va le monde” sa drugog albuma „Mystère”, dok je poslednji album „Paris-Hawaï” izašao u maju 2023. godine. 

foto / JD Fanello

Dolaze sa juga Francuske, odnosno iz grada Biarritz koji se nalazi na samoj granici sa Španijom, pa se iz tog razloga u njihovim pesmama često mogu čuti i francuski i španski. Osim jezika, i ritam i raspoloženje u njihovim nastupima se non-stop menjaju. Neki delovi su šaljivi, drugi ozbiljni, nekada su spori, a onda u sledećem trenutku brzi. 

Bizarnost koja se ne sme propustiti vodiće vas kroz mnoštvo isprepletanih žanrova. Od džeza do panka, od kantrija do fanka, sve to pomešano sa psihodeličnim rokom, nateraće vas da se prodrmate i oslobodite svoju uvrnutu stranu. Bez obzira kakvu muziku volite, La Femme će imati nešto za vas, a onda vas i iznenaditi i parkirati se kraj uveta nedozvoljavajući vam da izbacite taj zvuk iz glave.

Da biste prvi saznali kada su ulaznice puštene u prodaju možete se prijaviti popunjavanjem formulara na linku honeycomb-live.com.

Zoomer
Zoomerhttp://www.zoomer.rs
ZOOMER. Priča nove generacije.

Komentari

Leave a reply

Molimo Vas, unesite komentar
Please enter your name here

Preporučujemo

MEJN STEJDŽ S1:E3 / Cactus Fields

52. FEST: IDI I GLEDAJ!

LEKSIKON s4:e11 / Luke Hanson

Instagram

Jachim zoomira nedelju

Preporučujemo

Najnovije

GLEDAJ

Još