„Fantastične zveri 3“: Džoni Dep povučen sa filma zbog zlostavljanja bivše žene

Da li ste mogli zamisliti  nekog drugog glumca u ulozi mračnog čarobnjaka Galerta Grindevalda, ili je Džoni Dep ispunio vaša očekivanja? Mesecima se u medijima spekuliše ko će zameniti holivudsku zvezdu u trećem delu franšize „Fantastične  zveri“.

Nova uloga  mračnog čarobnjaka pripala je danskom glumcu Meds Mikelsenu koji je svoju slavu stekao u filmovima kao što su „Rogue One: A Star Wars Story“, „Doctor Strange“, „Casino Royale“, i „The Hunt“.

Tokom rasprave o novom Mikelsenovom filmu, Another Round je pitao glumca kako će se njegova interpretacija zlikovskog lika razlikovati od Depovog. „Pa, to ću biti ja, pa je to razlika“, rekao je Mikelsen a onda se uozbiljio. „Ne, ovo je zeznuti deo. Još uvek radimo na tome. Mora postojati most između onoga što je Džoni uradio i onoga što ću ja uraditi. I u isto vreme, takođe, moram to da napravim svojim. Ali takođe moramo pronaći nekoliko veza [do prethodne verzije lika] i neke mostove kako se ne bi potpuno odvojio od onoga što je već majstorski postigao. „

Jedno je sigurno: Mikelsena čeka jako težak zadatak. Ovaj danski glumac mora zauzeti stav prema ulozi sličan stavu koji je Džoni Dep imao, a sa druge strane mora imati prostora za svoj lični pečat koji će pripisati liku, uz sve to lika će morati da shvati u hodu za vreme snimanja, za razliku od mogućnosti da se pripremi mesecima.

Podsećamo, Džoni Dep je prošlog meseca proglašen krivim za zlostavljanje bivše žene Amber Herd i tako izgubio parnicu na londonskom sudu, nakon što je tužio magazin „Sun“  i svoju bivšu ženu za klevetu zbog kolumne u kojoj je nazvan „nasilnikom koji tuče žene“.

Dep je objasnio da ga je studio „Vorner bros“ zamolio da odustane od uloge i da neće odustati od borbe da dokaže da su sve klevete protiv njega neosnovane.

Prema Hollywood reporteru, Dep je pre izlaska iz projekta, snimio samo jednu scenu za “Fantastične zveri 3”.

Iako se Dep neće pojavljivati u filmu, dobiće pun osmocifreni honorar koji je trebalo da zaradi.

Snimanje trećeg dela ovog blokbastera je nastavljeno i može se očekivati da u bioskope stigne na leto 2022. godine.

Fotografija: Johnny Depp in Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald (time.rs)

Komentari

Leave a reply

Molimo Vas, unesite komentar
Please enter your name here

Preporučujemo

Instagram

Jachim zoomira nedelju

Preporučujemo

Najnovije

GLEDAJ

Još