Bring The Noize – BeFem dodela priznanja za feminističke inicijative u 2020. godini

Feministički kulturni centar BeFem, poziva vas na manifestaciju Bring the Noize koja se po peti put za redom, organizuje 8. marta, na Međunarodni dan žena. U ovoj noći biće dodeljena priznanja za feministički rad pojedinicima, pojedinkama i kolektivima za 2020. godinu. Za razliku od prethodnih godina, ovog puta događaj će se održati onlajn, a moći će da se prati na BeFem Fejsbuk stranici.

Osmi mart ove godine proslavićemo u jednoj feminističkoj retrospektivi, da se zajedno podsetimo koje su to inicijative, tokom ove godine koja je protekla u pandemiji, doprinele političkoj borbi i učinile svet malo boljim mestom. Priznanja će biti dodeljena u oblasti ekologije, kulture, podrške marginalizovanim grupama, rada u zajednici, rada u medijima, kao i u borbi protiv seksualnog i svakog drugog oblika nasilja.

Budite sa nama u noći u gde ćemo zajedno slaviti pobede koje smo uspele da izborimo u ovoj teškoj godini. Podsetićemo se sjajnih feminističkih akcija, kolektiva i pojedinki iz prethodne godine, koje su nam pokazale kako zajedno i samo solidarno možemo započeti promenu i biti deo pravednijeg i boljeg sveta. Pripremile smo vam i muzički intermeco – ženski romski sastav Pretty Loud, kao i nastup Lady K sa gošćom Zdenkom Kovačiček.

BUDI GLASNA – BRING THE NOIZE!

Događaj podržali: Global Fund for Women, U.S. Embassy Belgrade, Embassy of the Netherlands in Serbia and in Montenegro, Oak Foundation i Rekonstrukcija Ženski fond

Link za događaj.

Zoomer
Zoomerhttp://www.zoomer.rs
ZOOMER. Priča nove generacije.

Komentari

Leave a reply

Molimo Vas, unesite komentar
Please enter your name here

Preporučujemo

Instagram

Jachim zoomira nedelju

Preporučujemo

Najnovije

GLEDAJ

Još