BRKA

Često su mi govorili kada pređeš 40 godina, teško ćeš naći partnera. U gej godinama, to je negde 60.

Mada, u crno-žutom moru sa hiljadama riba, što sa licem, što bez, definitivno se ponavlja neki obrazac kada je ovaj kalibar u pitanju.

„Volim tvoje pretovljeno telo
Letovanje kad mi platiš celo
Volim tvoje zaliske u kosi
I ovaj lepi dijamant što nosim“

Para vrti, gde burgija neće. 

Brka je to vrlo dobro znao kada je pravio svoj profil, da njegova burgija više nije ono što je bila. Po koji lik koji je u ranim tridesetim mu se javljao, i to samo jer još nije izlečio svoje traume iz detinjstva. Dobrostojeći deda, u srednjim pedesetim, je voleo da se poigra sa nekim mlađim kako bi svoje potrebe zadovoljio.

Inače, Brka je oduvek imao problema sa svojom burgijom. Kako sam čuo, samo sa jednim likom je uspeo da doživi vrhunac, u mladosti, ali su se razišli u jednom trenutku. 

Pa kako onda da se zadovolji, kad burgija nije oštra? 

Čini mi se da je i on sam znao šta njega zadovoljava, ali da nije želeo to naglas da kaže.

Kako je lutao od profila do profila, debeli Brka je često trčao do najbliže apoteke po novu dozu vijagre kako bi mogao da ispuni svoje fetiše iz mladosti, jer je mislio da će mu to povratiti oštrinu, ali mu nije polazilo za rukom. Ovaj, bušilicom. 

Kroz to besomučno lutanje, brkonja je naišao na nekog ko mu se, zapravo i svideo. I za promenu, simpatije su bile uzvraćene. 

„Ti mi se đašsvi, đašsvi mi se ti
Ti mi se đašsvi, brko debeli“ 

Bio je to lik u četrdesetim godinama, ozbiljan, markantan. Komunikacijski su se dva bezlična profila skroz poklopila i došli su do toga da napuste svoje zone komfora i da sednu u javnosti, da se upoznaju. Što se i desilo. 

Brka je ponovo doživljavao svoju mladalačku ljubav ispraćenu orgazmima, ali bez orgazama ovaj put. 

Kako glavnog lika nisam potpuno opisao, Brka poseduje privatan biznis, toliko sam uspeo da saznam. Niko ne zna čime se tačno bavi. Samo se zna da ne zna šta će sa parama, koje retko troši. Kao Šojić, drži ih u gaćama i dedinom opanku. 

Nekako je, dečkić na Brku, uspeo da ga natera da otvori novčanik. Ali i dušu. 

Saznao je da ima problem sa erektilnom disfunkcijom već dugo, ali mu to nije smetalo, u početku. 

Manjak seksa, Brka je nadoknađivao novcem. 

„Ne znam šta bih radila bez tebe
Ti sve mi platiš, a retko me jebeš“ 

Putovanja, garderoba, ručkovi, automobil, nameštaj. 

Izmisli, i dobićeš – rečenica koja opisuje Brku kada voli, sa erektilnom disfunkcijom.

Svakako, njegovom partneru je počelo to da bude malo. 

Počeo je da traži ono što je falilo, a što je Brku ispunjavalo.

Nedostatak seksa.

Iz ljubavi, vratio se vijagri. Dok to zamišljam, vidim ga kao da pokušava da ima seks sa ženom (opet, jer šuškalo se da je pomislio da je strejt nakon raskida sa njegovim no nejm partnerom), ali ni druga strana se nije osećala bolje od njega.

Odnosi su počeli od tada da se stišavaju, i eventualno su se ugasili, što je Brku, pa, slomilo. Ništa mu nije ostalo nakon toga, osim broja telefona koji zna da nikad neće više pozvati. 

Taj slom ga je naterao da se vrati na stare crno-žute staze i trčanje do apoteke po novu dozu vijagre, samo dosta češće nego ranije.

Možda hoće sebi da probuši put dalje, ili samo želi da dobije pažnju koju želi, istu onu koji mlađi od njega, traže u njemu.

Komentari

Leave a reply

Molimo Vas, unesite komentar
Please enter your name here

Preporučujemo

Instagram

Jachim zoomira nedelju

Preporučujemo

Najnovije

GLEDAJ

Još