Zoomer GIVEAWAY! Vodimo vas na spektakl LORD OF THE DANCE

Vreme je za još jedno ZOOMER DARIVANJE!

Ovaj put imamo pravu poslasticu za sve ljubitelje plesa – vodimo vas na planetarno popularni irski muzičko-plesni spektakl Lord of the Dance.

Spektakl se dešava večeras na Tašmajdanu, a za učešće u darivanju posetite našu Instagram stranicu gde ćete dobiti sve informacije. Darivanje počinje 24.05 u 11h.

Ovaj grandiozni scenski šou osnovao je irsko-američki plesač Majk Fletli, a do sada je posetio više od 1.000 mesta širom sveta i videlo ga je vise od 60 miliona ljudi u 60 zemalja na svakom kontinentu, što ga čini jednom od najuspešnijih plesnih produkcija.

Ove godine slave 25 godina postojanja, a tim povodom organizovana je turneja širom sveta, a na listi se našla i Srbija. Na Tašmajdanu će 24. maja od 20.30 časova više od 20 plesača, na čelu sa Majklom, izvesti spektakularan nastup.

Kako se navodi u saopštenju, Fletli je prilagodio originalni Lord of the Dance za nove generacije obožavalaca. Aktuelni šou sadrži više od 150.000 koraka, te publiku magično uvodi u vrtlog pokreta, plesa, umetničkog osvetljenja i pirotehnike za pamćenje. Posetioce čeka nova scena, kostimi, koreografija, kao i najsavremenija tehnika i svetlosni efekti. Na pozornici će se pojaviti 40 istaknutih mladih izvođača, uz novu muziku kompozitora Džerarda Fahija. Savremeni Lord of the Dance povezuje ono najbolje od tradicije sa uzbuđenjem koje donosi nova muzika i savremeni ples.

Majl Fletli ne skriva uzbuđenje uoči nove Lord of the Dance turneje, posle svega što je zadesilo planetu vezano za pandemiju korone:

Osećam da je ovo najvažnija turneja u našoj istoriji. Povratak umetnosti je neverovatno bitan. Nadam se da će niz naših nastupa pomoći ljudima da se obnovi raspoloženje i vrati osmeh na njihova lica„, rekao je autor.

SREĆNO NA DARIVANJU I VIDIMO SE NA TAŠU!

Foto: promo

Zoomer
Zoomerhttp://www.zoomer.rs
ZOOMER. Priča nove generacije.

Komentari

Leave a reply

Molimo Vas, unesite komentar
Please enter your name here

Preporučujemo

Instagram

Jachim zoomira nedelju

Preporučujemo

Najnovije

GLEDAJ

Još