ZOOMER 3.0: OD PRVOG NOVEMBRA STIŽE NOVA ZOOMER SEZONA!

Treća sezona vašeg omiljenog portala za mlade koji se čita, gleda i sluša stiže od prvog novembra!

U prethodne dve godine profilisali smo se kao portal za mlade koji neguje političku i medijsku pismenost, koji istražuje važne lokalne, ali i svetske teme i zagovara demokratske vrednosti, poštovanje ljudskih prava i principa pozitivne reprezentacije manjinskih grupa. Srećni smo i ponosni što nam je to u poslednjih godinu dana donelo jednu regionalnu nagradu za priču o inicijativi „Otvoreni Balkan“, kao i nominaciju za nagradu „LGBT+ frendli kolektiv“ koju dodeljuje organizacija „Da se zna“. U istom pravcu i sa istim žarom nastavljamo i u novoj sezoni!

Ono što možete očekivati u narednom periodu jeste nastavak vaših omiljenih rubrika, ali i mnoštvo novog sadržaja. Pre svega, Jachim nastavlja da crtežima apostrofira najvažnije događaje, a Nemanjin Presek nedelje je tu da ih podrobno analizira i objasni. Jaćku i Nemanji se u ovoj sezoni pridružuje i Filip, koji će u formi podkasta „Svet oko nas“ analizirati najvažnije događaje lokalne i svetske politike – na jedan mladalački i direktan način.

Političke društvene teme dodatno ćemo obraditi i u novom video serijalu „5×5“ u kome će petoro relevantnih gostiju analizirati pet relevantnih tema, od kojih već startujemo sa prve dve – „Ustav“ i „Mala škola feminizma“.

Teme kojima ćemo se posebno posvetiti jesu, kao i do sada, medijska pismenost za koju će biti zadužen Nemanja Marinović i ekologija – koju ćemo obraditi u novom serijalu „EkoživotSare Nikolić, te kroz serijale koji će pratiti podrobno ekološki aktivizam, kao i zagađenje vazduha kao zasebnu temu. Poseban fokus stavićemo i na ekonomiju, a sve o cenama, inflaciji i ekonomskoj situaciji u Srbiji i svetu pratiće kroz serijal „Ekonomski tigar“ u kome nam se pridružuje Teodora Stojšić.

Kao i do sada, kultura i pop kultura biće važan aspekt naših analiza, a pored standarnih rubrika kao što su „Zoomer Player“, „Zoomer ocenjuje“, „Zoomer preporuka“ i „Trending“, važno pojačanje u našem timu čini Teodora Danilović koja će se baviti „fan fact književnošću“.

Na kraju, ali ne i najmanje važno – ne brinite jer vaši omiljeni Zoomer autori nastavljaju sa nama i u novoj sezoni, tako da ćete i dalje Yanxovati sa našom dragom Saškom YANX, čitati kolumne Pera Jovovića bez dlake na jeziku i pratiti zanimljive ljude sa kojima se svake nedelje susreće „LeksikonJovane Aničić.

I ovo je samo početak.

Mnoge stvari vam još uvek nećemo otkriti, pa ostanite sa nama i u novoj sezoni kao i do sada – a mi ćemo se maksimalno potruditi da opravdamo vaše poverenje!

Čitamo se, gledamo i slušamo i u S03!

Zoomer
Zoomerhttp://www.zoomer.rs
ZOOMER. Priča nove generacije.

Komentari

Leave a reply

Molimo Vas, unesite komentar
Please enter your name here

Preporučujemo

Instagram

Jachim zoomira nedelju

Preporučujemo

Najnovije

GLEDAJ

Još