Uređivanje s1:e4 / Ko ti jede mozak? / Zoomer

U ovoj epizodi Tamara je ugostila novosadsku novinarku Milicu Kravić.

Identično i prethodnim epizodama, i ova se bavila vestima koje su u vezi sa koronavirusom; samo, reklo bi se ovog puta na nešto inovativniji način tabloida. U jeku pandemije i brige za zdravlje, kao i u moru senzacionalih vesti, javila se i struka koja kaže da se zbog seksa dobija korona, te da je jako bitno voditi računa i o moralu u ovom periodu. „ALO“ to uredno prenosi, u interesu javnosti.

Takođe, ova epizoda i nedelja doneli su i malu revoluciju izjavom doktora Kona koji je potvrdio da je do juna zapravo i bilo tri puta više mrtvih nego što je prijavljeno. Doktor je sada izašao sa tim podacima, istim onim do kojih su došli i novinari BIRN-a par meseci ranije, a zbog čega su bili optuživani i napadani.

Ova relativizacija u doba korone će nas sve sahraniti.

Aktuelno dešavanje koje se tiče rata u Jermeniji, pojedini tabloidi uspeli su da prenesu i kod nas preko glumca Miloša Bikovića i njegove fotografije u uniformi. I kao po običaju, ovo je još jedna epizoda u kojoj su određeni pojedinci obeleženi kao strani plaćenici a njihov život politizovan.

Dalji tok emisije poslušajte i pogledajte sami, ne mogu baš reći da je zanimljivo. Jer, sve je relativno.

Komentari

Leave a reply

Molimo Vas, unesite komentar
Please enter your name here

Najnovije

Instagram

Jachim zoomira nedelju

Preporučujemo

Najnovije

GLEDAJ

Još