U oči nove godine: koncert za napuštene životinje

Novosadsko udruženje Rebuild Collective organizuje koncert u petak 30. decembra u Omladinskom centru CK13, a sav prihod od ulaznica biće uplaćen kao podrška Udruženju za zaštitu životinja Novi Sad – SPANS koje se godinama bavi zbrinjavanjem napuštenih pasa i mačaka.

Na koncertu pod nazivom „Hardcore still gives” nastupaju: beogradski hardcore bend BRONZE, hardcore punk bend STATICØ, punkrock bend CITIZEN X  i novosadski hardcore bend FIRST FLAME.

Koncert počinje u 21 čas, ulaznice koštaju 700 dinara i moći će da se kupe na vratima Omladinskog centra CK13, a sav prihod biće usmeren za rad SPANS–a, čiji aktivisti i aktivistkinje brinu o životinjama koje se nalaze na ulicama, obilaze ih, hrane i brinu se o njihovom zdravlju i udomljavanju. Njihov rad odvija se bez pomoći državnih institucija, bez finansijske podrške fondova, i zavisi isključivo od građanske solidarnosti.

Kako je hrana najpotrebnija, posetioci svirke mogu da donesu konzerve hrane ili granule za pse i mačke, kao i da doniraju u SPANS-ovu kutiju za donacije, koja će se nalaziti u CK13.

Pored toga, ukoliko želite da pomognete njihov rad, možete to učini uplatom na žiro račun:
Udruženje za zaštitu životinja Novi Sad – SPANS, 325-9500600031492-52 ili putem Paypala:
uzzns.spans@gmail.com

Zoomer
Zoomerhttp://www.zoomer.rs
ZOOMER. Priča nove generacije.

Komentari

Leave a reply

Molimo Vas, unesite komentar
Please enter your name here

Preporučujemo

Instagram

Jachim zoomira nedelju

Preporučujemo

Najnovije

GLEDAJ

Još