U nedelju Reflektorovo veče songova u Dvorištancetu

U okviru kampanje „Više od publike” Reflektor teatar i Dvorištance koji se nalazi u Cetinjskoj ulici broj 15, pozivaju vas na druženje i koncert pozorišne muzike. Glumci i glumice izvode songove iz predstava Reflektor teatra.

Ovaj nastup i druženje, prilika su da podržite Reflektor teatar, donacijom po vašoj želji i tako postanete producenti i producentkinje novih predstava ovog teatra. Podsećamo vas da je, u okviru ove kampanje, za sada prikupljeno oko 70% sredstava potrebnih za produkciju tri nove predstave. Potrebno je još samo malo, da bi ostvarili svoj cilj i postali pozorište odgovorno isključivo svojoj publici!

Koncert sadrži pesme iz predstava: „Muškarčine”, „Crvena: samoubisto nacije”, „Sumnjivo lice”,Ekstremizam: kako ja sinu ovo da objasnim?” i „Urednik”.

Autori i autorke songova su: Vladimir Pejković, Bojana Vunturišević, Irena Popović Dragović i Ivan Mirković Bambi, a reči su pisali Milena Bogavac, Filip Grujić i Sara Radojković.

A prvu priliku da vidite šta to ovaj teatar priprema i za kakve predstave prikuplja sredstva je već prvog dana meseca novembra u 20 sati u dobro poznatom Dorćol Platzu, kada će publici predstaviti prvu novu predstavu – „Ćao svima“.

Vidimo se na žurci, ali i na predstavi da zajedno #SvetlimoUmraku!

Zoomer
Zoomerhttp://www.zoomer.rs
ZOOMER. Priča nove generacije.

Komentari

Leave a reply

Molimo Vas, unesite komentar
Please enter your name here

Preporučujemo

Instagram

Jachim zoomira nedelju

Preporučujemo

Najnovije

GLEDAJ

Još