Stiže nam ČUDNA BARBI!

Ako ste gledali film „Barbi“, a znamo da jeste, verovatno ste mislili da „čudna Barbi“ lutke nastaju pre svega neadekvatnim igranjem sa „savršenom“ Barbikom, a ne prodaju. E pa, kad je Matelova zarada u pitanju – sve je moguće!

Naime, podstaknuti uspehom filma i popularnošću koji je dobio lik Kejt Makinon, kompanija je odlučila da proizvode limitirano izdanje lutke po uzoru na lik iz filma. Tako će uskoro nastati „čudna Barbi“ u odeći gotovo identičnoj koju Makinon nosi u filmu, sa specifičnim „žvrljotinama“ po licu, neobičnom frizurom koja oponaša „lutku sa kojom se previše igralo“.

Tako će lutka biti deo novog merch-a koji proizilazi iz filma, a u kome će se naći i različiti autfiti koje u filmu nose Rajan i Margo.

S najnovijim izdanjima kolekcije, nudimo još više načina za obožavatelje da urone u Barbie Zemlju i slave likove i priče koje vide na ekranu„, izjavila je Lisa McKnight, Mattelova izvršna potpredsednica i glavna direktorka brenda, prenosi CNN. Ona je dodala da je Barbi i dalje „kulturni događaj leta“ i podvukla da će „i dalje služiti kao ikona osnaživanja i inspiracije za generacije koje dolaze„.

A to osnaživanje koje je, zanimljivo, došlo tek kada se desio film, ljubitelje i ljubiteljke Barbike koštaće 50 dolara u pretprodaji. I izgledaće, složićete se, prilično lepo iako je „čudna“.

Matelova verzija izgledaće ovako:

Foto: Matel

A kako zaista izgledaju prave „čudne Barbi“, pokazao nam je nedavni trend na društvenim mrežama, a mi prenosimo samo neke najzanimljivije. Ovako nešto ipak neće Matel pustiti u prodaju 🙂

No ipak, da se ne lažemo, omiljena nam je ova iz Galeninog spota 🙂

Nemanja Marinović
Kad ne uređuje tekstove, bistri politiku. Kad ne bistri politiku, bistri pop kulturu.

Komentari

Leave a reply

Molimo Vas, unesite komentar
Please enter your name here

Preporučujemo

Instagram

Jachim zoomira nedelju

Preporučujemo

Najnovije

GLEDAJ

Još