Snima se prvi studentski sitkom „Moja Slavice“ u saradnji sa RTS-om

Studenti treće godine Filmske i televizijske produkcije na Fakultetu dramskih umetnosti snimiće krajem aprila u saradnji sa RTS-om pilot epizodu sitkoma pod nazivom „Moja Slavice”.

Radnja sitkoma dešava se u izmišljenoj pošti na periferiji grada gde poštanske službenice i radnik obezbeđenja provode svoje uobičajene radne dane ispunjene raznim dogodovštinama. Ali nad njihovim životima se nadvija tamni oblak u vidu opasnog prevaranta koji vara i potkrada poštanske službenice. U urnebesnoj komediji saznaćemo da li će Marko uspeti da prevari službenice i opljačka poštu.

Ovog puta u sitkomu ispred kamera se nalaze glumačke zvezde Jelena Gavrilović, Maja Šuša, Nikola Šurbanović, Jelena Puzić, Nataša Aksentijević, Ognjen Nikola Radulović, Ivan Kirinčić i Nađa Dulić. Publika će ponovo imati priliku da se susretne na malim ekranima, sa poznatim pevačem i novopečenim glumcem Mihajlom Veruovićem poznatijim pod scenskim imenom Voyage.

Pilot epizoda sitkoma „Moja Slavice” biće premijerno prikazana 3. juna na Producentskom danu,  međunarodnoj manifestaciji posvećenoj studentskim radovima koja se tradicionalno održava svake godine na Fakultetu dramskih umetnosti.

Ilustracija: Bob Živković

Zoomer
Zoomerhttp://www.zoomer.rs
ZOOMER. Priča nove generacije.

Komentari

Leave a reply

Molimo Vas, unesite komentar
Please enter your name here

Preporučujemo

Instagram

Jachim zoomira nedelju

Preporučujemo

Najnovije

GLEDAJ

Još