Sara Jo i srpske dreg kraljice nastupaju na svetskom Prajdu u Kopenhagenu!

Pop pevačica Sara Jo nastupiće na zatvaranju ovogodišnjeg World Prajda u Kopenhagenu. Ovo je neverovatna čast, s obzirom na to da je prvi put neko iz Srbije nastupio na ovakvoj manifestaciji. Sara će, kako piše Nova.rs, otpevati svoja tri hita „Bez sna“, „Mili, mili“ i „Nemam vremena za to“ u novim aranžmanima, a na sceni će joj se pridružiti i dreg kraljice iz Beogada Alex Elektra i Dita Von Bill.

„Kada je usledio poziv da nastupim na World Prajdu u Kopenhagenu bila sam počastvovana i srećna što ćemo zajedno moći da pošaljemo poruku ljubavi i pozovemo ljude iz celog sveta da dođu u Beograd na EuroPride sledeće godine. Za mene će ovo biti posebna prilika da pred publikom iz celog sveta izvedem svoju muziku, a sve će to pratiti koreografija osmišljena samo za ovaj nastup“, izjavila je Sara za Nova.rs

Podsećamo, Srbija će biti domaćin EuroPride-a koji će se održati u Beogradu od 12-18. septembra sledeće godine. U pitanju je najveća evropska LGBT manifestacija koja predstavlja važan mehanizam podizanja vidljivosti problema LGBTI zajednice u Evropi. Očekuje se da će, ako situacija sa pandemijom korona virusa to bude dozvoljavala, sledeće godine Beograd ugostiti na hiljade turista koji će posetiti prestonicu zbog ovog događaja, što je velika prilika i za promociju Srbije u Evropi, ali i za domaći turizam.

Uvertiru za EuroPride u vidu Sarinog nastupa sa dreg kraljicama publika u Kopanhagenu će moći da vidi sutra uveče.  

Foto: SaraJo youtube printscreen

Nemanja Marinović
Kad ne uređuje tekstove, bistri politiku. Kad ne bistri politiku, bistri pop kulturu.

Komentari

Leave a reply

Molimo Vas, unesite komentar
Please enter your name here

Preporučujemo

Instagram

Jachim zoomira nedelju

Preporučujemo

Najnovije

GLEDAJ

Još