Prijave za program: Shvati sebe – pronađi svoj identitet

Organizacija Pokreni se mladi najavljuje uzbudljiv i interaktivan program The Chain of Identity koji će se održati svakog dana od 4. do 6. septembra 2023. godine od 13 časova u velikoj sali Kuće ljudskih prava u centru Beograda. Ovaj program ima za cilj da pruži mladima od 16 do 22 godina priliku da istraže različite aspekte identiteta kroz edukativne i angažovane radionice.

Program The Chain of Identity je osmišljen da podstakne duboko razmišljanje o različitim dimenzijama identiteta i kako one oblikuju naše živote. Kroz seriju radionica, učesnici će imati priliku da istraže pitanja kao što su šta identitet znači za različite ljude, kako formiramo svoje stavove i kako se nosimo sa promenama u našem identitetu tokom različitih perioda u životu.

Plan programa:

Dan 1: Prvi dan će biti posvećen upoznavanju i zagrevanju atmosfere. Razgovaraće se o obrazovnom, profesionalnom i političkom identitetu, i kako ovi aspekti oblikuju našu percepciju sebe i sveta oko nas.

Dan 2: Drugi dan će se baviti različitim aspektima polnog, rodnog i seksualnog identiteta. Kroz diskusije i aktivnosti, istraživaće se kako se ovi identiteti razvijaju tokom vremena i kako utiču na naše svakodnevne živote.

Dan 3: Poslednji dan će se posvetiti verskom, nacionalnom i umetničkom identitetu. Razmatraćemo važnost ovih identiteta na prostoru Balkanu i kako oni utiču na našu percepciju istorije i kulture.

Svoju prijavu možete poslati klikom na sledeći link.

Pridružite se ovoj šarenoj družini i istražite dubine svog identiteta! Prijave su otvorene do subote, 2. septembra do 12 časova.

Ukoliko imate neko pitanje ili nedoumicu, budite slobodni da kontaktirate Kristiana Tomića putem imejla kristian.tomic@pokrenise-mladi.org ili broja telefona +38670191530.

Avatar
Zoomerhttp://www.zoomer.rs
ZOOMER. Priča nove generacije.

Komentari

Leave a reply

Molimo Vas, unesite komentar
Please enter your name here

Preporučujemo

Branka Katić: Ovo je brzo vreme pa svi pokušavaju brzo da snimaju, ali ne mislim da je to uvek dobro

Ne tek završenom filmskog festivalu LIFFE u Leskovcu publiku je oduševio performans naše proslavljene glumice Branke Katić, koja je predstavila film „Praznik...

Kako izgleda nastava istorije u istočnoj Srbiji: nastavnik iz opštine Negotin kaže da predaje o „pederskom lobiju“

Na društvenoj mreži Tviter pojavio se snimak u kome nastavnik istorije Darko Adamov govori o tome na koji način on na času...

Reditelji o hiperprodukciji serija: Srbija ima veću produkciju serija od Netflixa

Petog dana 16. Leskovačkog internacionalnog festivala filmske režije LIFFE, održana je konferencija reditelja, scenarista i direktora fotografije. Na prvoj konferenciji govorio je...

Stav mladih: Da li Srbija treba da uđe u EU, ili ne?

Debata Da li Srbija treba da bude članica EU?, koju su realizovali učesnici Erasmus+ programa EU Influencers zajedno sa Debatnim klubom Fakulteta...

Instagram

Jachim zoomira nedelju

Preporučujemo

Najnovije

GLEDAJ

Još