PRESEK NEDELJE: Gej i neke druge afere

Gej afere fudbalera, sex afere, afere trudnoće, afere atentati, afere predsednički kandidati, afere Rusije i Amerike… samo neke afere. Šta je u pozadini?

1. GEJ AFERA TRESE SRPSKI FUDBAL

Foto: KURIR / Shutterstock

Dvojica fudbalera u šemi sa sinom srpskog biznismena. Porodični ljudi. Ko da su prvi.
Meanwhile, influenserka spona između Mila i Zvicera. Pošto lik koji je, kako tvrde mediji, plaćao srpsku policiju ne može drugačije da komunicira sa Milom, ako želi. Nego mu za to treba influenserka.


2. DRAŠKO, TI LI SI?

Foto: Kurir

Dok smo kod gej afera, zar ne tvrdiše nešto skoro da je na nekom porno snimku Draško? Otkud sad on čeka dete sa Tanjom Savić? Dogovorite se tablodi. Ne može i ovamo i onamo. Ona što je forsirala prethodnu priču vam izgleda nije dala dobre instrukcije.


3. ZVICER: IMAMO 100 MILIONA ZA UBISTVO VUČIĆA

Foto: Informer

Ova saga još uvek traje? Informeru, nemaš više ideja? Evo, ugledajte se na Telegraf, oni prave „spisak najvećih Vučićevih neprijatelja“, i tvrde da se jednom od najvećih tenisera svih vremena namešta turnir da jedan drugi sa liste najvećih tenisera svih vremena ne bi bio najbolji. Kreativnost društvo!
PS: Ovaj je osvojio turnir.


4. VLADETA PARAVAN ZA PLJAČKU BEOGRADA

Foto: Nedeljnik

Predizborna kampanja koja se nikad nije ni završila sada je i (ne)zvanično počela. Koje god ime da se pojavi kao potencijalni nosilac liste opozicije, tu su svi tabloidi da razotkriju „opasan plan“, na prvom mestu Objektiv.


5. PONOŠ BI DA BUDE PREDSEDNIK SRBIJE, A PUTUJE PO SVETU S HRVATSKIM PASOŠEM

Foto: N1

Objektiv opet dominira! Ponoš, Vladeta… idemo redom. Čim se pojavite na naslovnoj strani Objektiva, mora da imate šanse na izborima. U suprotnom bi i dalje pisali SENZACIONALNA OTKRIĆA o tome koliko je novca u džepu imao Matej Periš kada je nestao.


6. ĐILASOV ARHITEKTA OTEO ZEMLJU OD DRŽAVE, A PLJUJE GRADSKE PROJEKTE

Foto: N1

Sad Telegraf dominira! Neće oni kao Objektiv da se okače samo na one koji su potencijalni lideri opozicije, oni će lepo na svakog ko išta kaže za opoziciju. Tako je na naslovnu stranu stigao i jedan od naših najpoznatijih arhitekata, Dragoljub Bakić. Jer kako, za ime sveta, nego sme da kaže nešto protiv senzacionalne kičerice na vodi Beograda.


7. HLADNI RAT SVE VRELIJI

Foto: CGTN, youtube printscreen

Ako ne tražimo rat u svom dvorištu, gledamo u tuđe. Ako nam Ukrajina koju „NATO gura u rat“ nije zanimljiva, onda sigurno jesu navodne ruske rakete koje Putin hoće da postavi na Kubu. Nemamo mi važnije teme.

Do sledeće nedelje…

Nemanja Marinović
Kad ne uređuje tekstove, bistri politiku. Kad ne bistri politiku, bistri pop kulturu.

Komentari

Leave a reply

Molimo Vas, unesite komentar
Please enter your name here

Preporučujemo

Instagram

Jachim zoomira nedelju

Preporučujemo

Najnovije

GLEDAJ

Još