Podcast Mladost s2:e9 / Jelena Jaćimović Jaćko / Zoomer

Nova epizoda podcast-a #MLADOST je tu ⚡ Nastavljamo da vam donosimo razgovore sa herojima i heroinama mladosti. Jedna od njih je umetnica i aktivistkinja, i to ne baš bilo kakva već ona čije radove prepoznate a da ne morate da tražite potpis, i čije reči čujete i to vrlo glasno.


Ona je Jelena Jaćimović aka Jaćko a mi smo sigurne da je već znate. Znate je po njenim crtežima, znate je po njenom aktivizmu, znate jer je glasna i sa rečima i sa crtežima. Zato i jeste naša, a i vaša, heroina!

Prvi deo emisije rezervisan je za priču o njenom crtanju i počecima, dok smo u drugom delu razgovarale o aktivizmu, o njoj kao članici ekipe Ne davimo Beograd, o njoj kao aktivistkinji da prava žena i marginalizovanih grupa, kao i o njenom zalaganju za bicikliste i biciklistkinje. Naravno, priča sa Jaćko uvek ima deo i o mentalnom zdravlju jer, ono je sada možda i najvažnije.

Tradicionalno, imamo i fotografiju koja predstavlja #safeplace a na njoj je njen tata u krošnji drveta. Mislim, vidite i sami. S tim u vezi, i sami znate da biste morali da čujete emisiju kako biste saznali koja se priča krije iza ove fotografije.

I na kraju, dok slušate emisiju, slušaćete i Doli Parton a Jaćko je njena najveća fankinja.

Komentari

Leave a reply

Molimo Vas, unesite komentar
Please enter your name here

Preporučujemo

Instagram

Jachim zoomira nedelju

Preporučujemo

Najnovije

GLEDAJ

Još