Podcast Mladost s2:e20 / Bogdan Stevanović Blogdan / Zoomer

Stigla je nova epizoda podcasta Mladost – ovoga puta slavimo mali jubilej sa našim herojem mladosti Bogdanom Stevanovićem, koji vam je možda poznatiji kao Blogdan.

Sa Bogdanom smo razgovarale o njegovom obrazovanju, pisanju, knjigama, ali i o njegovom aktivizmu. Iako je po struci turistički novinar, svoj prvi kontakt sa čitateljkama i čitaocima ostvario je, kako sam kaže, iskrenošću i deljenjem sopstvenog iskustva. Ubrzo je postao omiljen među čitalačkom publikom, međutim, za to ne preuzima sve zasluge.

„Takvo je bilo vreme na internetu, blog je forma koja je tek bila u začetku i ljudi su imali potrebu da ih čitaju. Poklopile su se kockice, ja sam pisao sadržaj koji su želeli i koji im se svideo“

Mnogo godina kasnije, Bogdan nije samo autor i novinar, on je i ozbiljan društveni aktivista, i kako kaže „saveznik u borbi za rodnu ravnopravnost“ koji koristi svoju platformu da utiče na promenu perspektiva, stavova i ponašanja.

Uživajte u muzici koju je naš heroj mladosti podelio sa nama i preslušajte ceo razgovor ove praznične epizode našeg podcasta.

Komentari

Leave a reply

Molimo Vas, unesite komentar
Please enter your name here

Najnovije

Instagram

Jachim zoomira nedelju

Preporučujemo

Najnovije

GLEDAJ

Još