Otvoren konkurs za stipendiju „Boris Trivan“ Instituta za digitalne komunikacije

Institut za digitalne komunikacije i ove godine otvorio je konkurs za stipendiju „Boris Trivan“, namenjenu mladima koji su nedavno diplomirali ili su na završnoj godini fakulteta, a žele da unaprede svoja znanja i veruju u koncept celoživotnog učenja.
Boris je jedan od osnivača Instituta, godinama najomiljeniji predavač, i njegova energija duboko je u svemu što radimo, od želje za stalnim istraživanjem, preko otvorenosti, do hrabrosti da se budućnost ne iščekuje nego stvara.
Zato što osećamo da sve čemu nas je Boris naučio prevazilazi prostor i vreme, želimo da to znanje i energiju delimo kroz stipendiju koja nosi njegovo ime, sa željom da otvori nove mogućnosti svima koji znaju koliko je važno da svakog dana radimo ono što zaista volimo.   

Stipendija „Boris Trivan“ omogućava slušanje svih njihovih programa koje drže vrhunski predavači i predavačice, kao i dobijanje međunarodno priznatih sertifikata.
Svi zainteresovani mogu poslati CV i motivaciono pismo na stipendija@dci.rs do 1. decembra 2020., a žiri sačinjen od svih naših predavača i predavačica će odabrati najboljeg ili najbolju. 


Molimo Vas da informaciju o ovom konkursu objavite, podelite ili prosledite svima za koje mislite da bi im značila!

Koristimo priliku da sa vama podelimo i linkove ka prvoj epizodi podkasta Instituta za digitalne komunikacije „ReplyAll“ čija je tema stipendija „Boris Trivan“. 


YouTube kanal:https://bit.ly/2KcDLrv

Mixcloudhttps://bit.ly/38O8Lsa

SoundCloudhttps://bit.ly/3f2tN7n

Zoomer
Zoomerhttp://www.zoomer.rs
ZOOMER. Priča nove generacije.

Komentari

Leave a reply

Molimo Vas, unesite komentar
Please enter your name here

Preporučujemo

Instagram

Jachim zoomira nedelju

Preporučujemo

Najnovije

GLEDAJ

Još