OD PRVOG NOVEMBRA NOVA ZOOMER SEZONA!

Dragi Zoomeri i Zoomerke,

Vreme je da vam najavimo nešto što već dugo pripremamo!

Od ponedeljka,  prvog novembra, kreće NOVA ZOOMER SEZONA i nove, drugačije, priče nove generacije!

Iza nas je sjajna sezona i više od 70 sati video sadržaja i preko 40 sati audio sadržaja, kao i preko 1000 članaka koji su važne društvene probleme prikazali iz ugla mladih.
Gledali smo kratke filmove u „Šorcu“, analizirali lažne vesti u „Uređivanju“ i na njih reagovali u „Reakcijama“, secirali smo sport sa „Živim zidom“ i upoznali „Super tate“. Upoznali smo istaknute aktiviste i aktivistkinje iz „Backstage“-a, a mlade političke lidere stavili u ulogu „Gradonačelnika/ce“. Slušali smo heroje „Mladosti“ i dekonstruisali toksične narative u „Editu“. Ocenjivali smo, slušali Zoomer Player, učili o spoljnoj politici i upisivali se u Leksikon. I naravno, gledali Evroviziju!
Za jednu mladu redakciju, za samo godinu dana, prošli smo mnogo toga.

I zato u novu sezonu krećemo jače nego ikad jer imamo nikad jača pojačanja!

U novoj sezoni podkast „Mladost“ se vraća sa novim autorima – vašom izabranom gradonačelnicom Dejanom Deksi Stošić i Aleksandrom Pašalićem. I potpuno novim gostima čije priče motivišu i inspirišu.

Pojačanje u podkast ekipi biće i Matija Tošović koji će voditi svoje „Razgovore sa autorima“, a stiže i podkast „8 boja“ u kome zajedno učimo o LGBT+ kulturi.

A za sve ljubitelje celebrity formata i pop kulture, za vas se sprema nova emisija „Nadrkano hodanje“ u kojoj Nemanja Marinović šeta sa poznatima i postavlja nezgodna pitanja na koja svako treba da ima odgovor. A ko je prva gošća u emisiji, jasno je iz naslova 🙂

Uređivanje“ preuzima novi urednik Zoomera, Nemanja Marinović, čijim gostima neće promaći ni jedna jedina lažna vest koju tabloidi objave. A ono što se ne obradi u emisiji, biće u „Preseku nedelje“.

Naše već kultne tekstualne rubrike nastavljaju da žive uz jednu izmenu – vaš omiljeni intervju Sofija Dimitrijević će voditi UŽIVO sa svojim gostima na Instagram LIVE-u! Imaćete priliku da čujete svoje omiljene influensere i direktno postavljate pitanja u uživo programu.

Naviknite se što pre na LIVE, jer će vas svakog ponedeljka Kristina Anđelković čekati u „Kviznom štabu“ sa najluđim kvizom koji vam donosi vredne nagrade. A četvrtkom vas uživo čeka „Veče pod reflektorom“ i šou koji spremaju glumci Reflektor Teatra, kao i vaš omiljeni format „Zoomer ocenjuje“ koji ide uživo i u kome sada ocenjujete I VI!

Za sve ljubitelje muzike, spremamo novi muzički vlog u kome slušamo i analiziramo sve – od Silvane, do Nirvane, a voditelj ovog koncepta je Luka Palić.

I zato, spremite se dobro za novembar i pratite Zoomer jer nove priče dolaze još bliže!

Čitamo se, gledamo se, slušamo se!

Zoomer
Zoomerhttp://www.zoomer.rs
ZOOMER. Priča nove generacije.

Komentari

Leave a reply

Molimo Vas, unesite komentar
Please enter your name here

Preporučujemo

Instagram

Jachim zoomira nedelju

Preporučujemo

Najnovije

GLEDAJ

Još