Oblakoder slavi peti rođendan uz žurku na dva stejdža

Naše koleginice i prijateljice iz redakcije omladinskog magazina Oblakoder proslavljaju PETI ROĐENDAN, a ovim povodom vas pozivamo na njihovu sjajnu žurku na dva stejdža!

Žurka se održava 25. maja 2023. godine u Zaokretu i Spratu (Cetinjska 15), a line up obećava: u Spratu će muziku puštati Nikola Vuković i Danilo Kas B2B Šćepine Vragolije, a u Zaokretu Samosmireno i White City Sould.

Pre početka DJ setova u Spratu će se u 18:30 ekipa Oblakodera obratiti svim prisutnima, gde će se, kratko, osvrnuti na prethodnih 5 godina rada.

Magazin je nastao sa željom da skrene pažnju na položaj mladih u društvu, na njihove probleme, želje i borbe i da javnosti predstavi one mlade koji stvaraju i menjaju ovo društvo – kako umetnike, radnike u kulturi, tako aktiviste i inovatore. Oblakoder je od svog nastanka do danas imao jasnu nameru – da uključi mlade u javni i medijski diskurs i da ih podstakne na razmišljanje i delovanje – i, danas, pet godina kasnije, smatramo da je ovaj cilj, možda ne postignut, ali svakako – ostvariv i da je prostor za mlade – otvoren„, navodi redakcija.

Oblakoder je nastao kao nezavisna inicijativa petoro mladih ljudi, a danas je registrovan medij čiju redakciju čini pet mladih žena, četiri novinarke i dizajnerka, kao i mreža mladih dopisnika i dopisnica i saradnika i saradnica. Do danas su objavili preko 4000 tekstova, desetine video reportaža i anketa, kao i muzički podkast Digitalni kasetofon, i tri print izdanja Oblakoder magazina.

SREĆAN ROĐENDAN I VIDIMO SE NA ŽURCI! 🙂

Zoomer
Zoomerhttp://www.zoomer.rs
ZOOMER. Priča nove generacije.

Komentari

Leave a reply

Molimo Vas, unesite komentar
Please enter your name here

Preporučujemo

Instagram

Jachim zoomira nedelju

Preporučujemo

Najnovije

GLEDAJ

Još